Boeken
t/m
  • Persoonlijk
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • kindvriendelijk

Horeca Overijssel

Geniet van de horeca gelegenheden op Camping Heino

Tijdens uw vakantie bij Camping Heino kunt u genieten van heerlijk eten in het uitstekende restaurant De Remise.  In het restaurant serveren wij a la carte gerechten. Geen zin om te koken? Laat u dan verwennen in het restaurant. Wanneer de temperatuur weer aangenaam is kunt u comfortabel buiten op het terras zitten. Geniet van een lunch of gezellige borrel. Vanaf het terras heeft u ruim zicht op de speeltuin waar kinderen eindeloos kunnen spelen. Afhalen is mogelijk bij de snackbar. Daarnaast is er een klein buitenterras waar u plaats kunt nemen. 

Ervaar het echte vakantiegevoel

  • Restaurant met terras welke uitzicht heef top de speeltuin
  • Snackbar voor de snelle hap en ijsjes
  • Ontbijt op zondag morgen (alleen tijdens de vakanties)
  • Biljart tafel
  • Gratis wifi wat u de mogelijkheid geeft om te werken

Snackbar

Een snackbar mag natuurlijk niet ontbreken op een camping. Voor een snelle hap kunt u bij de snackbar terecht. U kunt hier menu’s, patat, snacks en tussendoortjes bestellen. Ook kunt u hier heerlijk softijs of hand ijs van Ola kopen! Genieten op een warme dag! Het is mogelijk om te eten op het terras bij de snackbar. Binnen is er geen eetmogelijkheid.

Restaurant De Remise

Plof neer op het terras en geniet van een zonnige dag onder het genot van een hapje en drankje. ’s Middags geniet u van onze veelzijdige lunchkaart of een drankje met borrel hapjes. Heerlijk ontspannen vakantiemoment terwijl de kinderen spelen in het speeltoestel dat voor het terras ligt. In de avond kunt u aanschuiven voor een a la carte diner. Ieder dag een ander dagmenu, veelzijdige kaart en kindergerechten. Bekijk de menukaarten van de Remise op de pagina van De Remise.

 

Brochure ontvangen?

Bent u benieuwd naar onze camping en wat u allemaal kunt beleven? Download dan hier vast de brochure. Als u meer informatie over De Remise wenst te ontvangen kunt u het beste mailen naar info@zaalrestaurantderemise.nl

Vul het formulier hieronder in

Geef aan welke brochures u wilt ontvangen en geef uw e-mailadres opLekker terras waar je heerlijk kunt zitten. We hebben voortreffelijk gegeten! Echte aanrader! - Familie Bruggink -