Boeken
t/m
 • Persoonlijk
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • kindvriendelijk

Horeca Overijssel

Tijdens uw vakantie bij Camping Heino kunt u genieten van heerlijk eten in het uitstekende restaurant. U kunt verschillende heerlijke gerechten bestellen bij restaurant de Remise. Wat dacht u van een dagspecialiteit of eten van de kleine kaart? Laat u eens heerlijk verwennen in ons gezellige restaurant! Ook kunt u heerlijk buiten op het terras zitten en genieten. Ervaar het zelf!

Het heerlijke eten en de enthousiaste bediening zorgt ervoor dat eten bij de Remise een leuke ervaring wordt! Voor de kinderen is er een kindermenu. De kinderen zullen zich zeker niet vervelen want terwijl u wacht op het eten kunnen zij lekker spelen in de speeltuin of springen op het springkussen. Deze zijn vlak naast het restaurant te vinden. U kunt dus uw kinderen of kleinkinderen vanaf het terras of vanuit het restaurant in de gaten houden!

Ervaar het echte vakantiegevoel

Onze horeca bestaat uit:

 • Restaurant met voor een lekker tussendoortje, lunch of een compleet a la carte diner
 • Snackbar voor de snelle hap en softijs
 • Op zondag morgen ontbijt in De Remise van 10.00-12.00 uur
 • Gezellige bar voor een hapje en drankje
 • Prachtig terras met uitzicht op de speeltuin en het zwembad
 • Biljart tafel en twee dartborden
 • De Remise voor feesten en partijen, animatie en een drankje en hapje
 • Draadloos internet (ook op het terras)

Snackbar

Een snackbar mag natuurlijk niet ontbreken op een camping. Voor een snelle hap kunt u bij de snackbar terecht. U kunt hier patat, snacks en tussendoortjes bestellen. Ook kunt u hier heerlijk softijs of hand ijs van Ola kopen! Genieten op een warme dag!

Horeca

Tijdens uw vakantie bij Camping Heino kunt u genieten van heerlijk eten in het uitstekende restaurant. Er is een mooie lunchkaart en menukaart. Verschillende heerlijke gerechten eten bij het a la carte restaurant De Remise. Een heerlijke dag specialiteit is ook mogelijk. Laat u eens heerlijk verwennen in ons gezellige restaurant! Ook kunt u heerlijk buiten op het terras zitten en genieten.

Spiderpan

Heeft u ooit gehoord van de spiderpan? Dit is de moderne variant van gourmetten. Het is een ronde bakplaat met een opstaande rand. Hierop kunt u uw vlees en groentes bakken. Het vet loopt weg via het midden door een aftapgaatje in de pan. Dit is een leuk en creatieve manier van tafelen! Bent u geïnteresseerd in de spiderpan? U dient 1 dag van te voren te reserveren!

Pizza maken

U kunt bij ons zelf mini pizza’s bakken aan tafel. U krijgt een pizza oven op tafel. Pizza deegrolletjes en ingrediënten. Zo kunt u zelf u mini pizza samenstellen. Schuift deze in de oven en terwijl u wacht maakt u de volgende mini pizza. Gezellig bijkletsen met een drankje. U dient dit 1 dag van te voren te reserveren

Brochure ontvangen?

Bent u benieuwd naar onze camping en wat u allemaal kunt beleven? Download dan hier vast de brochure. Als u meer informatie over De Remise wenst te ontvangen kunt u het beste mailen naar info@zaalrestaurantderemise.nl

Vul het formulier hieronder in

Geef aan welke brochures u wilt ontvangen en geef uw e-mailadres opLekker terras waar je heerlijk kunt zitten. We hebben voortreffelijk gegeten! Echte aanrader! - Familie Bruggink -