Horeca De Remise in Heino
t/m

Horeca Overijssel

Geniet van de horeca gelegenheden op Camping Heino

Tijdens uw vakantie bij Camping Heino kunt u genieten van heerlijk eten in het uitstekende restaurant De Remise.  Ook al u niet op Camping Heino staat kunt u lunchen, borrelen of dineren bij ons. Geen zin om te koken? Laat u dan verwennen in het restaurant. In het restaurant serveren wij a la carte gerechten. Wanneer de temperatuur weer aangenaam is kunt u comfortabel buiten op het terras zitten. Geniet van een lunch of borrel. Vanaf het terras heeft u ruim zicht op de speeltuin waar kinderen eindeloos kunnen spelen. Afhalen is mogelijk bij de snackbar. Daar is een klein buitenterras waar u plaats kunt nemen. 

Ervaar het echte vakantiegevoel

  • Restaurant met terras welke uitzicht heeft op de speeltuin
  • Snackbar voor de snelle hap en ijsjes
  • Ontbijt op zondag morgen (alleen tijdens de vakanties)
  • Biljart tafel
  • Gratis wifi wat u de mogelijkheid geeft om te werken

Restaurant De Remise

Plof neer op het terras en geniet van een zonnige dag onder het genot van een hapje en drankje. ’s Middags geniet u van onze veelzijdige lunchkaart of een drankje met borrel hapjes. Heerlijk ontspannen vakantiemoment terwijl de kinderen spelen in het speeltoestel dat voor het terras ligt. In de avond kunt u aanschuiven voor een a la carte diner. Ieder dag een ander dagmenu, veelzijdige kaart en kindergerechten. Bekijk de menukaarten van de Remise op de pagina van De Remise.

Snackbar

Een snackbar mag natuurlijk niet ontbreken op een camping. Voor een snelle hap kunt u bij de snackbar terecht. U kunt hier menu’s, patat, snacks en tussendoortjes bestellen. Ook kunt u hier heerlijk softijs of hand ijs van Ola kopen! Genieten op een warme dag! Het is mogelijk om te eten op het terras bij de snackbar. Binnen is er geen eetmogelijkheid.

Prijslijst snackbar

Café gedeelte

Bij de entree van De Remise kom je direct in het café gedeelte terecht. Hier staat een biljarttafel. Hier kunt u tijdens openingstijden gezellig een potje spelen. Echter, het is niet mogelijk om te biljarten tijdens het diner. Verder zijn er gezellige hoge en lage zitjes om koffie te drinken, te borrelen of te werken.

Cootje muntjes

Bij besteding van € 10,- ontvangt u een muntje. Met de muntjes kunt u sparen voor vele leuke cadeautjes voor de kinderen, de kleinkinderen of uzelf. U kunt sparen voor bijvoorbeeld een knuffel, rolmaat, klok, kleurboek, drinkbeker, bordje en nog veel meer. Spaar alle Cootje artikelen!

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds