Boeken
t/m

Hoofdgerechten

Vleesgerechten

Sallands Trots van de Ambachtelijke slager                             16,95

Een fors gepaneerde schnitzel met een rijke garnituur van champignons, ui en spekjes

Kip aan de spies                                                                                     15,95

Twee grote kip saté aan een spies, overgoten met satésaus en geserveerd met kroepoek

Sparerib van de Ambachtelijke slager                                        17,95

Een Bourgondisch gerecht, Sparerib die goed gekruid is geserveerd met huisgemaakte knoflooksaus

Mix Plate(250 gram) van de Ambachtelijke slager               18,95

Biefstuk, varkenshaas, en kipfilet met huisgemaakte champignon roomsaus

Surf en Turf                                                                                        17,95

Kogelbiefstukje met rode wijn saus en garnalen in knoflook boter

 Drie gangen menu van de kok                                                    26,95

Visgerechten

Vis van het seizoen                                                                          17,95

Met een huisgemaakte bijpassende saus

Garnalen in milde Chiliroomsaus                                             16,95

Gebakken garnalen, afgeblust met sherry in een zoete chilisaus, met créme fraiche, knoflook en bieslook

Groenten gerecht (Vegetarisch)

Laat u verrassen door een creatief gerecht van de chef-kok            15,95           

                                                                          

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur, warme groente en salade.

Heeft u een allergie ? meld het ons.