Boeken
t/m

    Hoofdgerechten

    Vleesgerechten

    Sallands Trots van de Ambachtelijke slager                             16,95

    Een fors gepaneerde schnitzel met een rijke garnituur van champignons, ui en spekjes

    Kip aan de spies                                                                                     15,95

    Twee grote kip saté aan een spies, overgoten met satésaus en geserveerd met kroepoek

    Sparerib van de Ambachtelijke slager                                        17,95

    Een Bourgondisch gerecht, Sparerib die goed gekruid is geserveerd met huisgemaakte knoflooksaus

    Mix Plate(250 gram) van de Ambachtelijke slager               18,95

    Biefstuk, varkenshaas, en kipfilet met huisgemaakte champignon roomsaus

    Surf en Turf                                                                                        17,95

    Kogelbiefstukje met rode wijn saus en garnalen in knoflook boter

     Drie gangen menu van de kok                                                    26,95

    Visgerechten

    Vis van het seizoen                                                                          17,95

    Met een huisgemaakte bijpassende saus

    Garnalen in milde Chiliroomsaus                                             16,95

    Gebakken garnalen, afgeblust met sherry in een zoete chilisaus, met créme fraiche, knoflook en bieslook

    Groenten gerecht (Vegetarisch)

    Laat u verrassen door een creatief gerecht van de chef-kok            15,95           

                                                                              

    Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur, warme groente en salade.

    Heeft u een allergie ? meld het ons.