Vleesgerechten
Sallands Trots van de Ambachtelijke slager 16,95
Een fors gepaneerde schnitzel met een rijke garnituur van champignons, ui en spekjes
Kip aan de spies 15,95
Twee grote kip saté aan een spies, overgoten met satésaus en geserveerd met kroepoek
Sparerib van de Ambachtelijke slager 17,95
Een Bourgondisch gerecht, Sparerib die goed gekruid is geserveerd met huisgemaakte knoflooksaus
Mix Plate(250 gram) van de Ambachtelijke slager 18,95
Biefstuk, varkenshaas, en kipfilet met huisgemaakte champignon roomsaus
Surf en Turf 17,95
Kogelbiefstukje met rode wijn saus en garnalen in knoflook boter
Drie gangen menu van de kok 26,95
Visgerechten
Vis van het seizoen 17,95
Met een huisgemaakte bijpassende saus
Garnalen in milde Chiliroomsaus 16,95
Gebakken garnalen, afgeblust met sherry in een zoete chilisaus, met créme fraiche, knoflook en bieslook
Groenten gerecht (Vegetarisch)
Laat u verrassen door een creatief gerecht van de chef-kok 15,95
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur, warme groente en salade.
Heeft u een allergie ? meld het ons.