Hondencamping in Overijssel - Camping Heino
t/m

Hondencamping

Hondencamping in Heino, zeker de moeite waard!

bent u op zoek naar een hondencamping dan bent u bij Camping Heino aan het goede adres. Hier mag u met maximaal twee honden per gezin komen. U dient op de hondencamping wel de hond aangelijnd te houden, en het uitlaten kunt u doen op een daarvoor bestemde hondenuitlaat laan. Heel uniek. Als u aan de voorkant van de hondencamping staat is er een uitlaat laan van ongeveer anderhalf kilometer. U kunt hier de hond uitlaten, neem wel een schepje of zakje mee zodat u de behoefte van de hond kan opruimen. Er staan speciale afvalbakken voor. Hier zitten honden poepzakjes in.

Hoe ziet de hondenuitlaat laan er dan uit?

Als u de uitlaat laan op gaat kunt u helemaal rond een wal lopen. Hier staan bomen en beplanting. Voor u hond heerlijk om uit te hollen. Voor u zelf lekker in de natuur. Het laatste stuk gaat tussen bomen door. Je mag het geen bos noemen, maar zo voelt het wel. Voor de hondencamping is dit een belangrijke faciliteit die ook nodig is. Er zijn vele honden op de hondencamping. Zo blijft het plezierig.

Wat een super gevoel als de hond ook lekker mee kan op vakantie!

Niets is zo fijn als u hond ook mee mag naar de hondencamping. Hij hoort bij het gezin. Je bent zo gewend aan het uitlaten een aantal keer per dag. De aandacht die over en weer uitgaat naar de hond is niet meer weg te denken. Kinderen zijn ook erg gehecht aan de hond. En als je hem dan mee kan nemen op vakantie is het dubbel feest.

Benieuwd hoe het er uit ziet, kom langs of boek een plaat op de camping. U gezin en de hond zullen het naar de zin hebben.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds