Boeken
t/m
40% korting op kamperen en 20% korting op accommodaties
  • Familiebedrijf
  • Persoonlijke aandacht
  • Boeken 2021 mogelijk

Herfstvakantie

Genieten van de herfstvakantie in Overijssel

De laatste periode van het jaar om nog te genieten van een vakantie op de camping. Dit jaar gaat de camping éénmalig open tijdens de herfstvakantie. Wilt u een accommodatie huren of kamperen tijdens de herfstvakantie op Camping Heino? Nog even lekker een weekend, midweek of weekje weg. Over het algemeen is het weer in oktober prettig om eropuit te gaan. Geniet van het najaarszonnetje. De natuur rondom de camping is prachtig gekleurd. Mocht het weer toch niet zo mee zitten; geen zorgen! Er zijn voldoende overdekte voorzieningen om u uitstekend te vermaken.

  • Herfstvakantie regio noord: 10 t/m 18 oktober 2020
  • Herfstvakantie regio midden en zuid: 17 oktober t/m 25 oktober 2020

Boek nu met 40% korting kamperen

Kamperen herfstvakantie regio noord Kamperen herfstvakantie regio midden & zuid

Waar kamperen in oktober in Nederland?

Kamperen of een accommodatie huren in Overijssel tijdens de herfstvakantie bij Camping Heino. De omgeving is prachtig in de herfst. Niet alleen de omgeving. Op de camping lopen de eekhoorntjes voor de tent langs. Kamperen en verblijven in een accommodatie doet u met veel comfort en luxe. De plaatsen zijn overal ruim net zoals de velden.

Accommodatie huren tijdens de herfstvakantie met 20% korting

Op de camping bieden wij accommodaties voor 2, 3, 4, 5 en 6 personen:

Alle accommodaties m.u.v. de trekkershuisjes zijn voorzien van een eigen tuin met één parkeerplaats. De accommodaties zijn ruim en comfortabel. De boxspring bedden zorgen voor een goede nachtrust tijdens uw verblijf. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten op de camping.

Kamperen tijdens de herfstvakantie

Alle kampeerplaatsen beschikken over de volgende faciliteiten:

  • 10 ampere (2300 watt)
  • Tv aansluiting
  • Waterkraan
  • Vuilwaterafvoer

Op bijna ieder veld zijn één of meerdere een speeltoestellen voor de kinderen aanwezig. De toiletgebouwen liggen op korte loopafstand en zijn, wanneer nodig, verward. Dat is heerlijk tijdens de iets koudere dagen. Er zijn faciliteiten voor baby’s en mindervaliden. Tevens bieden wij ook de mogelijkheid om te kamperen met privé sanitair.

Volop vermaak en animatie tijdens de herfstvakantie

Dit jaar zullen wij open zijn tijdens de herfstvakantie. Dit betekent ook dat alle faciliteiten op de camping open zijn. Het overdekte zwembad en de overkapte speeltuin bieden dan zeker uitkomst. Iedere dag heeft u dan de mogelijkheid om te zwemmen en de kids om te spelen. Daarnaast zal er ook een recreatieprogramma zijn tijdens de herfstvakantie regio noord. Er is dus geen recreatieprogramma tijdens de herfstvakantie van regio midden en zuid. Dagelijks is er een uitgebreid programma met knutselen in de ochtend. ’s Middags spelletjes en in de middag rijdt dromentrein Herby de kinderen over de camping. Tijdens de vakantie kunt u dagelijks uit eten in ons restaurant of bij de snackbar patat, snacks en menu’s afhalen.

Dagje uit tijdens de herfstvakantie

Maak een mooie herfstwandeling in de omgeving van de camping. Er lopen vele knooppunt routes vanaf de camping. Dit geldt ook voor fietsroutes. De natuur is hier prachtig ongerept. Voor kinderen is er ook veel te doen in de omgeving. Pretparken, speelbossen, musea en bootje varen. De omgeving van Camping Heino nodigt u uit om haar te verkennen. Ook de pittoreske dorpen en mooie authentieke Hanzesteden zijn een bezoek waard. Lees hier meer over de omgeving.

Brochure ontvangen?

Zet nu uw vakantie vast bij Camping Heino! Bent u benieuwd naar onze camping en wat u allemaal kunt beleven? Download dan hier vast de brochure.

Liever een brochure ontvangen via de post?

Dat kan! Klik dan op onderstaande link:
https://www.campingheino.nl/brochure-per-post-ontvangen/

Vul het formulier hieronder in

Geef aan welke brochures u wilt ontvangen en geef uw e-mailadres opAlles wat je ziet op de website over de camping heino is ook werkelijk zo, vriendelijk, behulpzaam, beleefd , super schoon, leuk amimatie team, goed onderhouden - Teunissen van Manen - Gezin met oudere kinderen