Boeken
t/m
Zet uw Hemelvaart weekend voor 2020 nu alvast in optie
  • Actief animatieprogramma
  • Druk bezocht restaurant
  • Ruime kampeerplaatsen

Hemelvaart

Hemelvaart is een heerlijk lang weekend om op vakantie te gaan.  Het hele gezin en opa en oma hebben tijd om er even lekker tussenuit te gaan. Genieten van het camping gevoel al vroeg in het jaar. Dit kan allemaal op Camping Heino. Tijdens Hemelvaart is het altijd druk op de camping en is er van alles te doen. Het animatieteam zorgt voor een programma vol met leuke activiteiten. Daarnaast kunt u tijdens Hemelvaart gebruik maken van alle faciliteiten van de camping, waaronder het restaurant. Jaarlijks zit het hele restaurant vol op Hemelvaartsdag, dus wees op tijd met reserveren als u van plan bent te komen eten. Hieronder vindt u waardoor de vakantie een succes wordt.

Zet nu alvast uw Hemelvaart weekend voor 2020 in optie. Vorige jaar stonden wij helemaal vol geboekt, dus heeft u voorkeur, zet het op tijd vast bij ons.

Wat bieden wij:

  • Een spetterend recreatieprogramma. Bekijk hier het programma van 2019 programma hemelvaart 2019
  • Overdekt zwembad met lange waterglijbaan, borrelbank en peuter- en kleuterbad
  • Overdekte speeltuin met veel speel elementen
  • Beachvolleybal veld
  • Jeu de boules banen
  • Air trampoline
  • Klimwand
  • Pannakooi
  • Activiteiten als handboogschieten, klootschieten, laddergolf en pool XL (tegen betaling)
  • Kleine recreatieplas
  • Restaurant en snackbar

U bent samen met de kinderen van harte welkom

Voor de kinderen staat het recreatieteam klaar. Ze kunnen knutselen, sport en spel activiteiten doen, dansen, disco zwemmen, klimmen en nog veel meer activiteiten. Leuk om mee te doen of om te kijken. De kinderen maken vele vriendjes en vriendinnetjes. Samen kunnen ze na het eten bij de halte klaar gaan staan om in Herby te stappen. De muziek en luide bel hoor je al van verre aankomen. Na Herby is het tijd voor het theater. De volgende dag kunt u goed beginnen met vers afgebakken broodjes van de receptie om vervolgens een verfrissende duik in het zwembad te nemen. ’s Avonds kunt u terecht in ons gezellige restaurant ‘De Remise’. Wij serveren een a lá carte gerechten, weekmenu’s, dagmenu’s en natuurlijk verschillende kindermenu’s. Tevens is er ook een mogelijkheid om te gourmetten of pizza’s te bakken. Een erg leuk en lekkere activiteit om te doen. Zeker weten dat de kinderen hun buik dik eten. Voor dat u het weet is het weekend van Hemelvaart alweer voorbij.

Activiteiten tijdens Hemelvaart

Om de echte Overijsselse sfeer te proeven is dauwtrappen de perfecte activiteiten. Dauwtrappen.. hoor ik u al denken. Simpelweg is dat voor dag en dauw op de fiets stappen om de zon te zien opkomen in de prachtige natuur. Geniet van ochtendnevels en het muzikaal toezingen van vogels. De typische geur van vochtig gras en bovendien de gezelligheid met elkaar. Maak ergens een leuke tussenstop om te ontbijten of neem een goed gevulde picknickmand mee. Naast dauwtrappen is er tijdens Hemelvaart ieder jaar in Hellendoorn het festival Dauwpop. Het staat bekend om de ‘gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding’. Ervaar het nu zelf!

Download de brochure

Download de brochure

Ook nieuwsgierig en wilt u Hemelvaart bij Camping Heino doorbrengen? Dan kunt u boeken via onze website of door uw wensen te mailen naar info@campingheino.nl of bel 0572-391564. U kunt met al uw vragen en wensen terecht bij onze medewerkers.

Contactformulier

Voor vragen kunt u altijd ons contactformulier invullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

keurige camping, ruime plekken, prettige medewerkers, goed restaurant, en mooie omgeving. - Meneer Jongerden - levengenieters