Hemelvaart kamperen Camping Heino
t/m
Animatieprogramma
Ruime kampeerplaatsen
Comfortabele accommodaties
keurige camping, ruime plekken, prettige medewerkers, goed restaurant, en mooie omgeving. - Meneer Jongerden - levengenieters

Echte kinder- en familiecamping

Kom met de hele familie

Hemelvaart is een heerlijk lang weekend om op vakantie te gaan.  Het hele gezin en opa en oma hebben tijd om er even lekker tussenuit te gaan. Genieten van het camping gevoel al vroeg in het jaar. Dit kan allemaal op Camping Heino. Tijdens Hemelvaart is het altijd druk op de camping en is er van alles te doen. Het animatieteam zorgt voor een programma vol met leuke activiteiten. Tijdens Hemelvaart kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van de camping, waaronder het restaurant. Jaarlijks zit het hele restaurant vol op Hemelvaartsdag, dus wees op tijd met reserveren als u van plan bent te komen eten. Hieronder vindt u waardoor de vakantie een succes wordt.

Het arrangement loopt van woensdag 25 mei t/m zondag 29 mei 2022. Kamperen voor dit weekend kost € 215,00 op basis van het hele gezin (wonend op 1 adres).

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen

Dagen lang plezier voor jong en oud

Fietsen, zwemmen, spelen en animatie

Tijdens Hemelvaart kunnen kinderen knutselen, sport en spel activiteiten doen, dansen, disco zwemmen, klimmen en nog veel meer activiteiten. Leuk om mee te doen of om te kijken. Na het eten is het tijd voor Herby de trein. De muziek en luide bel hoor je al van verre aankomen. Kinderen mogen met Herby een rondje over de camping. Hierna is het tijd voor het theater.

De volgende dag begint u goed met vers afgebakken broodjes. Daarna neemt u een verfrissende duik in het overdekte zwembad. ’s Avonds kunt u terecht in ons gezellige restaurant ‘De Remise’. Wij serveren a lá carte gerechten, weekmenu’s, dagmenu’s en natuurlijk verschillende kindermenu’s. Er is ook een mogelijkheid om te gourmetten of pizza’s te bakken. Een erg leuke en lekkere activiteit om te doen. Zeker weten dat de kinderen hun buik rond eten. Voor dat u het weet is het weekend van Hemelvaart alweer voorbij.

Ja, ik wil een Hemelvaartarrangement boeken

Onze faciliteiten

Hemelvaart restaurant De Remise - Camping Heino

Restaurant

Hemelvaart Camping Heino recreatieplas

Kleine recreatieplas

Recreatieprogramma meivakantie kinderen

Animatie

faciliteiten - overdekte speeltuin - spelen - kinderen - Camping Heino

Bekijk alle faciliteiten

Kamperen met Hemelvaart

Gezelligheid in Overijssel

Kamperen met Hemelvaart in Overijssel doet u op comfort plus plaatsen bij Camping Heino. De plaatsen zijn erg ruim opgezet net zoals de velden. De plaatsen zijn door de ANWB vastgesteld om gemiddeld 120 m² per plaats. Op bijna ieder veld is een speeltoestel voor de kinderen aanwezig. Zo kunnen de kinderen en u optimaal genieten van de vakantie. Iedere plaats is voorzien van 10 ampère, watertappunt, rioolafvoer en tv aansluiting.

Hemelvaart vieren met familie in Overijssel bij Camping Heino? Kom gezellig langs kamperen op onze kindvriendelijke camping! Het arrangement loopt van 25 mei t/m 29 mei 2022.

Uw vakantie met Hemelvaart

Op en top genieten

Ruime kampeerplaatsen

Iedere plaats is voorzien van 10 ampere, tv aansluiting, koud waterkraan en vuilwaterafvoer. Gemiddeld zijn de plaatsen door de ANWB vastgesteld op 120M².

Comfortabele accommodaties

Onze ruime accommodaties hebben een eigen tuin of terras. Geniet van het buitenleven op de camping met alle gemakken van thuis.

Omgeving

Vergeet de fiets niet mee te nemen. Dauwtrappen is een echte traditie met Hemelvaart in Overijssel. Vroeg op de fiets om het ochtenddauw te aanschouwen.

Accommodatie huren

Een lang weekend ertussenuit. Onze ruime accommodaties bieden veel comfort. Ze beschikken over een eigen tuin of terras om van het buitenleven op de camping te genieten. Het buitenleven en de gezelligheid geven toch wel echt het campinggevoel. Alle gemakken van thuis vindt u ook in onze accommodaties. Geen zin in de afwas? Onze chalet beschikken over een vaatwasser. Maak tijdens uw verblijf gebruik van al onze faciliteiten.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds