Boeken
t/m
 • Actief animatieprogramma
 • Druk bezocht restaurant
 • Ruime kampeerplaatsen

Hemelvaart

Echte kinder- en familiecamping tijdens Hemelvaart

Hemelvaart is een heerlijk lang weekend om op vakantie te gaan.  Het hele gezin en opa en oma hebben tijd om er even lekker tussenuit te gaan. Genieten van het camping gevoel al vroeg in het jaar. Dit kan allemaal op Camping Heino. Tijdens Hemelvaart is het altijd druk op de camping en is er van alles te doen. Het animatieteam zorgt voor een programma vol met leuke activiteiten. Daarnaast kunt u tijdens Hemelvaart gebruik maken van alle faciliteiten van de camping, waaronder het restaurant. Jaarlijks zit het hele restaurant vol op Hemelvaartsdag, dus wees op tijd met reserveren als u van plan bent te komen eten. Hieronder vindt u waardoor de vakantie een succes wordt.

Bekijk onze Hemelvaart arrangementen

Wat bieden wij:

 • Een spetterend recreatieprogramma. Bekijk hier het programma van 2019 programma hemelvaart 2019
 • Overdekt zwembad met lange waterglijbaan, borrelbank en peuter- en kleuterbad
 • Overdekte speeltuin met veel speel elementen
 • Beachvolleybal veld
 • Jeu de boules banen
 • Air trampoline
 • Klimwand
 • Pannakooi
 • Activiteiten als handboogschieten, klootschieten, laddergolf en pool XL (tegen betaling)
 • Kleine recreatieplas
 • Restaurant en snackbar
Download de brochure Download de brochure voor senioren en opa en oma

Hemelvaart arrangement 2020

Hemelvaart vieren met familie in Overijssel bij Camping Heino? Kom gezellig langs kamperen op onze kindvriendelijke camping! Het arrangement loopt van 20 mei t/m 24 mei en kost € 195,00 op basis van het hele gezin (wonend op 1 adres). Verder is er 10 ampère, koud waterkraan en eigen rioolafvoer op de plaats aanwezig. Internet op de plaats voor deze periode kost € 7,50 en is gratis op het centrale plein. Honden zijn op alle kampeervelden toegestaan.

Vele faciliteiten zorgen voor vermaak

Tijdens Hemelvaart kunnen kinderen knutselen, sport en spel activiteiten doen, dansen, disco zwemmen, klimmen en nog veel meer activiteiten. Leuk om mee te doen of om te kijken. Na het eten kunnen de kinderen klaar staan voor Herby de trein. De muziek en luide bel hoor je al van verre aankomen. Na Herby is het tijd voor het theater. De volgende dag kunt u goed beginnen met vers afgebakken broodjes van de receptie om vervolgens een verfrissende duik in het overdekte zwembad te nemen. ’s Avonds kunt u terecht in ons gezellige restaurant ‘De Remise’. Wij serveren a lá carte gerechten, weekmenu’s, dagmenu’s en natuurlijk verschillende kindermenu’s. Tevens is er ook een mogelijkheid om te gourmetten of pizza’s te bakken. Een erg leuk en lekkere activiteit om te doen. Zeker weten dat de kinderen hun buik dik eten. Voor dat u het weet is het weekend van Hemelvaart alweer voorbij.

Activiteiten tijdens Hemelvaart

Om de echte Overijsselse sfeer te proeven is dauwtrappen de perfecte activiteiten. Dauwtrappen.. hoor ik u al denken. Simpelweg is dat voor dag en dauw op de fiets stappen om de zon te zien opkomen in de prachtige natuur. Geniet van ochtendnevels en het muzikaal toezingen van vogels. De typische geur van vochtig gras en bovendien de gezelligheid met elkaar. Maak ergens een leuke tussenstop om te ontbijten of neem een goed gevulde picknickmand mee. Naast dauwtrappen is er tijdens Hemelvaart ieder jaar in Hellendoorn het festival Dauwpop. Het staat bekend om de ‘gemoedelijke sfeer, de sterke line up, de fantastische ligging en de geweldige aankleding’. Ervaar het nu zelf!

Kamperen comfort plus plaatsen

Kamperen in juli in Overijssel doet u op comfort plus plaatsen bij Camping Heino. De plaatsen zijn erg ruim opgezet net zoals de velden. De plaatsen zijn door de ANWB vastgesteld om gemiddeld 120 m² per plaats. Op bijna ieder veld is een speeltoestel voor de kinderen aanwezig. Zo kunnen de kinderen en u optimaal genieten van de vakantie. Ieder plaats is voorzien van:

 • 10 ampère stroom
 • Watertappunt
 • Eigen rioolafvoer mogelijkheden
 • Wifi (tegen betaling)

De wifi is tegen betaling op uw eigen plaats. Hier heeft u hele sterke verbinding tegen goede prijzen. Op het centrale deel van de camping is de WiFi gratis. Verder zijn er op de camping 6 plaatsen met privé sanitair. Hier heeft u beschikking over een eigen douche, toilet en wastafel naast uw caravan. De wastafel is ruim genoeg om ook hier uw afwas te kunnen doen. Ideaal toch?

Contactformulier

Voor vragen kunt u altijd ons contactformulier invullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

keurige camping, ruime plekken, prettige medewerkers, goed restaurant, en mooie omgeving. - Meneer Jongerden - levengenieters