Zomerarrangement - overdekt zwembad - glijbaan
t/m

Hemelvaart weekend

Hemelvaart weekend, lekker erop uit met de caravan!

Een hemelvaart weekend lekker er op uit. Veel mensen in Nederland hebben dan vrij. Een uitgelezen tijd om er even van te gaan genieten. Het hemelvaart weekend is op de camping dan ook heel populair. Een traditie bij vele gezinnen om het hemelvaart weekend weg te zijn.

Wat is er bij het arrangement inbegrepen?

Een leuk arrangement voor het hemelvaart weekend. U kunt op woensdag al terecht op de camping en u kunt tot zondag blijven. Vaak tot laat in de middag of avond. In het arrangement is het volgende inbegrepen: 2 personen, t.v. signaal, kampeermiddel, bijzettent, elektra 10 ampère, 2300 watt, toeslag overheidsheffing.

Wat wordt er gedaan op de camping?

Er is een spetterend recreatie team die van allerlei activiteiten doet in het hemelvaart weekend. In de ochtend is het om tien uur knutselen, om twee uur sport en spel. Om half zeven rijdt het treintje Herby over de camping. Die haalt alle kinderen op om naar het theater te gaan kijken. Een groot feest. In de avond is er b.v spelshow, bingo, sport, broodjes bakken, handboogschieten of klimmen. Allemaal gezellige activiteiten. Kinderen tot twaalf jaar staan centraal op de camping.

Geen zin om te koken, maak gebruik van de Remise of snackbar op de camping!

Op Camping Heino is restaurant De Remise. De eigenaresse is kok, en kookt dan ook alle maaltijden voor het restaurant. U kunt kiezen uit een dagmenu, drie gangen menu, of a la carte van de kaart. Het is wel fijn als u met het hemelvaart weekend reserveert. U kunt bij mooi weer ook op het terras eten, kinderen kunnen tussentijds spelen in de speeltuin voor het restaurant. Als u zin heeft in een snelle hap kom dan naar de snackbar. Hier kunt u het meenemen naar u caravan.

Aarzel niet en boek een hemelvaart weekend bij Camping Heino!

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds