Hemelvaart en Pinksteren op Camping Heino
t/m
Ruime plaatsen
Animatie
Familiebedrijf

Hemelvaart & Pinskteren Of Hepi zoals het ook wel wordt genoemd

Met Hemelvaart en met Pinksteren is er veel drukte op de camping. De camping staat vol met kampeerders en mensen die hun vakantie vieren een een accommodatie. Genietend van de gezelligheid en tijd met familie. De hele dag door worden er activiteiten gedaan door het animatieteam waar kinderen aan kunnen meedoen. Een paar keer in de week worden er ook activiteiten voor volwassenen georganiseerd. Voor opa en oma is een arrangement tijdens Hemelvaart en Pinksteren al helemaal ideaal. Gezellig met de kleinkinderen zijn tijdens de vakantiedagen en heerlijk genieten van de rust en de omgeving in de tussen dagen. Van maandag tot en met vrijdag moeten de kinderen weer naar school, dus kunnen opa en oma fietsen, wandelen en veel andere activiteiten ondernemen. Genieten van de fluitende vogels en de rust kan natuurlijk ook!

Wilt u weten welke mogelijkheden er nog zijn of wilt u boeken voor 2022? Mail ons info@campingheino.nl of bel 0572 – 39 15 64. We helpen u graag!

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen
Logo Zoover gastbeoordeling

8.3

236 beoordelingen op Zoover

Hemelvaart kamperen in Overijssel

Hemelvaart

Pinksteren Camping Heino - kamperen - accommodatie

Pinksteren

Combineer Hemelvaart en Pinksteren

Vrije dagen, gezelligheid, kamperen

Kamperen tijdens Hemelvaart en Pinksteren in Overijssel doet u op comfort plus plaatsen bij Camping Heino. De plaatsen zijn erg ruim opgezet net zoals de velden. De plaatsen zijn door de ANWB vastgesteld om gemiddeld 120 m² per plaats. Op bijna ieder veld is een speeltoestel voor de kinderen aanwezig. Zo kunnen de kinderen en u optimaal genieten van de vakantie.

Ieder plaats is voorzien van, 10 ampère stroom, waterkraan, rioolafvoer en tv aansluiting.

De wifi is tegen betaling op uw eigen plaats. Hier heeft u hele sterke verbinding tegen goede prijzen. Op het centrale deel van de camping is de WiFi gratis. Het combineren van Hemelvaart en Pinksteren is ideaal. Bij dit arrangement kunt u ervoor kiezen om de tussenliggende dagen ook op de camping te vertoeven.

Bekijk onze faciliteiten

Hemelvaart en Pinksteren Camping Heino

Overdekt zwembad

Pinksteren Restaurant De Remise Camping Heino

Restaurant

Pinksteren recreatie Camping Heino

Animatie

Hemelvaart kamperen of accommodatie in Overijssel

Bekijk al onze faciliteiten

Ruime kampeerplaatsen

Iedere plaats is voorzien van 10 ampere, tv aansluiting, koud waterkraan en vuilwaterafvoer. Gemiddeld zijn de plaatsen door de ANWB vastgesteld op 120M².

Prachtige omgeving

Voor jong en oud is er veel te zien en te doen. Fietsen, Hanzesteden bezoeken, bootje varen, dagje pretpark, naar één van de natuurgebieden en nog veel meer.

Animatie

Tijdens Hemelvaart en Pinksteren organiseert ons animatieteam dagelijks leuke activiteiten. Knutselen, sport & spel, theater, Herby de trein en een avondactiviteit.