kamperen met kinderen in Overijssel
t/m

Hemelvaart en Pinksteren

Hemelvaart en Pinksteren

Op vakantie met Hemelvaart en Pinksteren is natuurlijk ideaal. Vaak heeft iedereen vrij en kunt u er heerlijk een paar dagen tussenuit. Hemelvaart en Pinksteren is vaak ook erg druk bezocht op de camping. Dit maakt de vakantie nog een stuk gezelliger.

Hemelvaart

Hemelvaart is alweer voorbij. Het was helemaal vol, mooi weer en erg gezellig. Een beter Hemelvaart konden wij ons niet wensen. Uit verhalen van onze gasten hebben wij gehoord dat ze volop hebben genoten!

Pinksteren

Met Pinksteren hebben wij nog 1 accommodatie. Bent u dus nog op zoek naar een accommodatie of Pinksteren in Overijssel? Boek dan snel onze laatst beschikbare accommodaties. Wij helpen u graag verder! U kunt boeken via de website of door telefonisch contact met ons op te nemen. Daarnaast hebben wij nog enkele plekken vrij op ons familieveld.

Op het familieveld heeft u ruime plaatsen die beschikken over 4 ampère stroom. Op het veld is 1 algemeen watertappunt aanwezig. Daarnaast is er een ondersteunend toiletgebouw waar meerdere toiletten zijn. Douchen kunt u doen op de camping. De kosten zijn gereduceerd en bedragen € 120,00 voor 4 personen. Ook honden zijn toegestaan op het familieveld. U kunt deze plaatsen reserveren door te bellen met ons op 0572-391564 of ons te mailen via info@campingheino.nl.

Animatie

Buiten de activiteiten die altijd georganiseerd worden zoals knutselen, herby en het theater zijn er nu met Hemelvaart en Pinksteren nog veel meer leuke activiteiten. Namelijk, slagbal, casinoavond in de Remise, bingo, marshmallows bakken, klimmen en natuurlijk nog veel meer! Dus wilt u ook graag mee doen aan deze leuke activiteiten maar heeft u nog geen plaats gereserveerd, wees er dan snel bij!