Restaurant De Remise Camping Heino
t/m

Happen en Trappen in Overijssel

Gezellige fietsroute van Happen en Trappen in Overijssel

Heeft u er al van gehoord Happen en Trappen in Overijssel bij camping Heino. Dan is dit een unieke kans. Het is ontstaan vanuit Brabant. Maar inmiddels is het door heel Nederland. Happen en Trappen in Overijssel is een fietsroute. Deze is 50 kilometer lang. Het is de ideale combinatie van sportief bezig zijn en lekker eten. Happen en Trappen in Overijssel doet mee aan deze culinaire fietstocht. De route van Happen en Trappen in Overijssel  gaat via vijf restaurants waarbij u bij ieder restaurant een gerecht van het menu krijgt voorgezet.

Via de website kunt u zich aanmelden voor Happen en Trappen

hoe werkt het nu. U meld zich aan via de web site van Happen en Trappen in Overijssel en kiest daar een dag dat u wilt gaan fietsen. alle deelnemende restaurants van Happen en Trappen in Overijssel krijgen een mail met de datum en het aantal personen wat mee doet aan Happen en Trappen in Overijssel.  Zo is ieder restaurant op tijd op de hoogte. U wordt op de bewuste ochtend gastvrij ontvangen bij het startpunt van Happen en Trappen in Overijssel. Hier krijgt u koffie en gebak. Tevens krijgt u hier ook de route mee.

In ieder restaurant kunt u kiezen uit vlees, vis of vegetarisch

Door de mooie natuur fietst u naar het volgende restaurant, waar een voorgerecht wordt geserveerd. Hierbij heeft u de keuze uit een gerecht met vlees, vis of geheel vegetarisch. Hierna vervolgd u de tocht van Happen en Trappen in Overijssel naar het volgende restaurant voor de soep. Na de pedalen weer aan het werk te hebben gezet is het tijd voor de volgende gang van Happen en Trappen in Overijssel een exclusief hoofdgerecht.

Tot slot krijgt u bij Happen en Trappen in Overijssel een overheerlijk nagerecht geserveerd. Hierna fietst u nog een klein stukje om weer terug te komen bij het startpunt van Happen en Trappen in Overijssel.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds