Boeken
t/m

    Handboogschieten

    Proef de sfeer uit de tijd van Robin Hood en kom handboogschieten. Voor zowel oud als jong is dit een geweldige activiteit, welke enige concentratie en zelfbeheersing van de deelnemers vraagt. De activiteit is geschikt voor vriendengroepen, families, collega’s en schooluitjes. Vanaf 12 jaar en ouder is het mogelijk om onder begeleiding aan de activiteit deel te nemen. Handboogschieten met ballonnen is ook mogelijk. Dan horen wij dit graag vooraf. De activiteit duurt ongeveer 1 uur.

    Het schieten met de handboog wordt begeleid door een instructeur die jullie eerst zal helpen met de schiet techniek. De activiteit vindt plaats op het beachvolleybal veld dicht bij De Remise. Hier heeft een een bord met daarop een ronde schijf om in te schieten. Wie weet bent u wel een natuurtalent en schiet u alles in de roos.

    Handboogschieten € 8 p.p. (min. 10 personen)

    Alles wat je ziet op de website over de camping heino is ook werkelijk zo, vriendelijk, behulpzaam, beleefd , super schoon, leuk amimatie team, goed onderhouden - Teunissen van Manen - Gezin met oudere kinderen