Handboogschieten in Overijssel
t/m

Handboogschieten in Overijssel

Handboogschieten in Overijssel!

boek nu een gezellig arrangement met handboogschieten en eten op Camping Heino!

Handboogschieten in Overijssel

Bent u op zoek naar een leuke activiteit, dan is handboogschieten in Overijssel een goede. Vele activiteiten zijn al een keer gedaan en wat moet je dan. Met de familiedag is een activiteit toch wel erg leuk. Zo ben je toch in beweging en spreek je andere mensen. Handboogschieten in Overijssel is een goede optie.

Wat kunnen we nog meer doen naast de activiteit?

Wat dacht u van te beginnen met koffie en iets erbij, cake, krentewegge, Heinose koek. Het is allemaal mogelijk. Daarna kunt u onder professionele begeleiding gaan handboogschieten in Overijssel. Dit duurt ongeveer een uur of iets langer. Dit hangt ook af hoe groot de groep is die mee doet. Vervolgens zou u gebruik kunnen maken van een buffet, a la carte eten, gourmetten, barbecue, of mini pizza bakken.

Na de activiteit eerst iets drinken op het terras!

Na het handboogschieten in Overijssel wordt het tijd voor een drankje op het terras. Als er kinderen bij zijn kunnen die lekker spelen in de speeltuin die voor het restaurant is. Zo kunt u de kinderen gemakkelijk in de gaten houden.

Wilt u er een weekend van maken dat kan ook!

U kunt op Camping Heino uitstekend kamperen of verblijven in een stacaravan of Chalet. Zo maakt u van het handboogschieten in Overijssel een heel speciaal uitje. U hoeft niet op tijd naar huis, kunt overnachten op de camping. Dit maakt het wel tot een luxe. Daarnaast kunt u nog overdekt  zwemmen, wandelen, fietsen, biljarten, darten, jeu de boules. Een weekend is zo voorbij. Er is een apart veld als u met de familie wilt kamperen. Zo kunt u een eigen weekend samenstellen met handboogschieten in Overijssel.

Boek nu voor een activiteit of zelfs voor een familie weekend bij Camping Heino!

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds