Kamperen op een groene camping
t/m

Grote camping

Een grote camping, wat is groot in de ogen van mensen. Dit is voor ieder persoon z’n eigen belevenis

Een grote camping is dat nu leuk of niet. Waar zijn we nu blij mee. Kun je kinderen hun gang laten gaan. Vinden we het gevaarlijk en onveilig op een grote camping is. Zit ik met een gerust hart een boekje te lezen als ik de kinderen een half uur niet zie.

Ja de grote camping hangt erg af van jezelf. Hoe voelt het. Heb je een goed gevoel bij de grote van de camping waar je heen gaat. Het is misschien een idee om eerst op de grote camping te gaan kijken voordat je een plaats boekt. Je kan zelf een gevoel krijgen wat je er van vindt.

Mensen met kleine kinderen zullen eerder voor een kleinere camping gaan. Daar is het compact en overzichtelijk. Op de velden zelf kunnen kinderen heerlijk spelen met andere kinderen. Als ouder zit je voor je caravan met de koffie en een spannend boek. Even een oogje in het zeil houden. Als ze dan toch de benen nemen kunnen ze niet ver weg zijn.

Als je kinderen van ongeveer negen jaar hebt en die zelf de weg naar de caravan kunnen vinden, zal je eerder voor een grote camping kiezen. De kinderen kunnen zelf op onderzoek uit gaan. en je kan afspraken met ze maken.

Zo is er voor een grote camping wel en niet wat te zeggen. Het hangt meer van u zelf af. Waar voel ik me prettig bij. Wat kan mijn kind aan. Wat voor type kind is het. Dit is erg belangrijk bij het besluit dat u neemt.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds