kamperen voor 55-plus in Overijssel
t/m

Groepsactiviteiten

Groepsactiviteiten bij De Remise!

Om uw feestelijke aangelegenheid nog leuker te maken kunt u deze natuurlijk prima combineren met geweldige groepsactiviteiten. Wij stellen in overleg met u graag een programma samen. Ook kinderen zullen zich uitstekend vermaken in onze speeltuin! Bovendien kunt u ook gratis gebruik maken van het overdekte zwembad, jeu de boules, speeltuin en skelters. Een geweldige dag gegarandeerd!

Kompastocht € 5,- p.p. (min. 10 personen)

Tijdens de kompastocht maakt u een prachtige wandeltocht door de mooie omgeving van ‘de Veldhoek’. De tocht gaat door de bossen en over wegen en paden. De kompas coördinaten die de teamcaptain in zijn/haar boekje heeft staan en een topografische kaart zijn de enige hulpmiddelen waarmee u de route en de herkenningspunten kunt bepalen. De kompastocht duurt 2 tot 2,5 uur.

Klimwand € 10,- p.p. (min. 10 personen)

Op onze klimwand kunt u twee routes klimmen. U klimt naar boven tot een hoogte van maar liefst 9 meter! Onze deskundige begeleider zorgt ervoor dat u veilig naar boven komt, maar hij zorgt er ook voor dat u weer veilig beneden komt. Eenmaal boven op het plateau kunt u van de andere kant abseilen naar beneden. Ga de uitdaging aan! Dit arrangement duurt ongeveer 1 uur.

Pool XL  € 60,00 (tot ongeveer 20 personen)

een gezellig nieuw spel dat je tot wel 20 personen kan spelen. Een pool veld met 6 gaten. Waar je moet proberen om de ballen van je eigen team als eerste in de gaten te spelen.

Klootschieten € 3,50 p.p. (min. 10 personen)

Leg een parcours af met zo min mogelijke worpen. Ondertussen kunt u ook genieten van het mooie Sallandse landschap! U kunt verschillende parcoursen lopen. Het klootschieten duurt 1 tot 2,5 uur.

Fietsbingo € 7,50 p.p. (min. 10 personen)

Maak samen met uw gezelschap een mooie fietstocht door Salland. Er zijn verschillende prachtige routes die u kunt fietsen. Iedereen krijgt een pakje frisdrank mee. Tijdens de fietstocht komt u bordjes tegen met cijfers. U kunt deze afstrepen op een bingo kaartje dat u van ons mee krijgt. Aan het eind van de fietstocht mist u nog een aantal nummers. Deze worden in het restaurant verder gespeeld. Beleef een gezellige middag met fietsbingo!

Handboogschieten € 8,- p.p. (min. 10 personen)

Proef de sfeer uit de tijd van Robin Hood en kom handboogschieten. Voor zowel oud als jong is dit een geweldige activiteit, welke enige concentratie en zelfbeheersing van de deelnemers vraagt. Het handboogschieten duurt ongeveer een uur.

Huifkartocht vanaf 15 personen

Een huifkartocht is voor de hele familie een leuke activiteit! Zit u in een rolstoel of bent u moeilijk te been? Geen probleem! U kunt gerust mee. Geniet van een heerlijke huifkartocht door de Sallandse natuur. Onderweg is er gelegenheid om te stoppen en wat te eten en drinken. Dit kunt u zelf meenemen of laten verzorgen. De koetsier van de huifkar weet vele mooie plekjes waardoor de tocht zeker een succes zal worden! De huifkartocht duurt minimaal een uur. Prijs op aanvraag.

Naast de groepsactiviteiten in Overijssel bieden wij natuurlijk ook arrangementen! Bel 0572-391564 of mail info@campingheino.nl

>> Bekijk hier onze groepsarrangementen

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds