Kamperen in juli in Overijssel
t/m

Gezinscamping

 Gezinscamping

Camping Heino is een gezinscamping bij uitstek. Het is 15 hectare groot. met grote velden waar je lekker kan spelen. Op één veld na is er op ieder veld een speeltoestel. De plaatsen zijn gemiddeld 100 vierkante meter. De auto kunt u achter het veld of op de centrale parkeerplaats parkeren. Er zijn twee mooi onderhouden toiletgebouwen. Een overdekte speeltuin, een buitenspeeltuin, een overdekt zwembad met waterglijbaan en borrelbank. Een buitenzwembad voor de kleine kinderen. Recreatie in de vakanties.

Wat doet het recreatie team voor en met de kinderen?

Op de camping is het recreatie team voor de kinderen. Ze organiseren knutselen, sport en spel, show en theater. Ieder avond rijdt over de camping het treintje Herby. Deze haalt de kinderen op die bij de haltes van de gezinscamping staat te wachten op. Allemaal instappen en naar het theater. Daar beleven de theater vrienden de mooiste avonturen. En bij het knutselen wordt er één kindje uitgekozen om voor in het treintje Herby plaats te nemen. Bij iedere halte van de gezinscamping mag hij/zij bellen.Met sport en spel is iedereen ook actief op de gezinscamping. Klimmen op een echte klimtoren van wel 10 meter hoog. Broodjes bakken, handboogschieten, beachvolleybal. Vossenjacht, of levend stratego. Het is bijna te veel om op te noemen wat er is op de gezinscamping.

Kunnen we ook eten op de camping?

Je kunt op de gezinscamping lekker uit eten. Er is een uitstekend restaurant. Dat uitkijkt op de speeltuin. Tussendoor kunnen de kinderen nog even spelen. De ouders hebben gelijk even tijd voor elkaar. U kunt kiezen uit een a la carte menu, verrassingsmenu of dagmenu. Tevens is er op de gezinscamping ook een snackbar waar u de patat met snacks en soft/hand ijs kunt kopen. U bent dus van alle gemakken voorzien op de gezinscamping in Heino.

Overtuig u zelf en boek nu een zomer vakantie bij camping Heino.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds