Gezinscamping Overijssel

Boek nu een vakantie bij gezinscamping Overijssel

Gezinscamping Overijssel ligt in Salland. Camping Heino. Als u op zoek bent naar een gezinscamping Overijssel bent u bij camping Heino aan het juiste adres. De vier en halve sterren camping ligt op een mooie groenrijke locatie z’n drie en halve kilometer van het dorp af. Gezinscamping Overijssel heeft vele faciliteiten. Zowel binnen als buiten.

Welke faciliteiten zijn er?

U vindt op de gezinscamping Overijssel een overdekt zwembad met lange water glijbaan en een borrelbank. Er is een buiten zwembadje voor voor de kleine kinderen. Er is een kleine natuurvijver met zandstrandje erom heen. Er is een overdekte speeltuin met vele speeltoestellen. Een binnen speelruimte voor peuters en een ”chil ruimte” voor de jeugdigen. Een buitenspeeltuin, skelter en trikker verhuur. De grootste pannakooi van Overijssel vindt u op de gezinscamping Overijssel. Er is over de hele camping Wifi zodat u de lap top of tablet mee kunt nemen.

Wat wordt er aan recreatie gedaan voor de kinderen?

Er is een Recreatie team van Wau recreatie. Zij gaan met de kinderen knutselen en doen sport en spel, spelen theater en vermaken de kinderen de hele dag in de vakantie. Er is een grote klimtoren van wel 10 meter hoog. Hier wordt in de vakantie vaak op geklommen door de kinderen. Natuurlijk onder professionele begeleiding. Of wat dacht u van broodjes en marshmallows bakken, cup cake versier wedstrijd. Of wie bakt de meeste poffertjes met z’n vader of moeder. Kortom een echte gezinscamping Overijssel.

Kunnen we ook eten of naar de snackbar?

Ja zeker op gezinscamping Overijssel kun je lekker uit eten. Ook voor de kinderen. Het restaurant ligt bij de speeltuin. Als kinderen even moeten wachten kunnen ze spelen. Ouders hebben even tijd voor elkaar. Er is op de gezinscamping Overijssel ook een snackbar met menu’s snacks, patat, pizza en ijsjes. Lekker makkelijk dus.

Aarzel niet en boek een fijne vakantie op gezinscamping Overijssel in Heino!