t/m

Gezellig eten

Gezellig eten!

Bij Camping Heino kunt u op de camping uit eten. Wij hebben een sfeervol restaurant. Wij hechten grote waarde aan het feit dat u als gast gezellig eten waardeert. U kan á la carte eten, daarnaast is er een dagmenu en een verrassing menu. Gezellig eten kunt u dus op verschillende manieren. Er zijn natuurlijk voor de kinderen verschillende kindermenu’s.

Tevens kunt u bij ons ook arrangementen laten verzorgen. Hierbij kunt u na bijvoorbeeld klompjes golf, klootschieten of een andere activiteit eten bij De Remise.

Met een grote groep barbecueën of eten van een buffet, het is allemaal mogelijk. Dit kan een zakelijk feest zijn maar zeker ook met de familie. Al dan niet met een activiteit.

U kunt zelf pizza’s bakken met het hele gezin. Op tafel krijgt u een pizza oven. De bediening serveert u pizza deeg, tomatensaus, geraspte kaas, ananas, salami, ham, olijven, champignons, paprika, ui, en kruiden. Het pizza deeg rolt u zelf uit met een deeg roller. Dan kan u de pizza beleggen met wat u lekker vindt. In de oven en terwijl u wacht maakt u de volgende pizza al klaar. Kinderen vinden het erg leuk en lekker. Dat wordt gezellig eten.

De kinderen zijn ook lekker bezig op deze manier. Ze eten meer doordat ze het zelf mogen maken. Dat krijgen wij vaak te horen. En wanneer de kinderen gezellig en veel eten, dan geeft dit de ouders ook een goed gevoel. Dit maakt het uit eten gaan voor herhaling vatbaar. En de kinderen kunnen tussendoor nog een spelletje doen of buiten in de speeltuin spelen.

Op de camping is ook een snackbar aanwezig. Hier kunt u terecht voor u patat, snacks, snack menu’s, verpakt ijs en heerlijk softijs. Ook kunt u via de snackbar of Remise pizza’s bestellen. Deze kunt u in het restaurant eten of meenemen naar de caravan.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds