Kamperen op een camping met privé sanitair brengt de kampeersfeer en luxe samen

Herkent u dat? Met uw toilettas onder uw arm richting het toiletgebouw. Of wanneer u ’s nachts wakker wordt en met uw slippers door het natte gras richting het toiletgebouw moet lopen. Dat is verleden tijd met privé sanitair naast de caravan. U ervaart het echte campinggevoel maar met het comfort van een accommodatie. Kamperen met privé sanitair in Overijssel is echt een uitkomst. Zeker als u op vakantie gaat met (jonge) kinderen of wanneer u op leeftijd bent. Dan heeft u hier net meer comfort. Daarnaast biedt het veel privacy. De unit staat ver naar achter op de plaats waardoor dit geen ruimte inneemt. De plaatsen blijven 120 m².

Kamperen met privé sanitair in Overijssel

Voordelen van kamperen met privé sanitair

De privé sanitair gebouwtjes zijn voorzien van douche, toilet en wastafel met spiegel en kastjes. Er zit zelfs vloerverwarming in zodat u het heerlijk warm heeft in het voor- en naseizoen. Buiten bij het gebouwtje heeft u een comfort+ paal met koud water kraan, 10 ampère stroom, vuilwaterafvoer en tv aansluiting.

  • Afwasmogelijkheden bij de wastafel
  • Direct naast uw tent, caravan of camper
  • Veel privacy
  • Eigen spullen bij de hand en opbergruimte voor uw eigen spullen
  • Douchestoel voor mensen die minder te been zijn

In Overijssel kamperen met privé sanitair

Volop vertier door alle faciliteiten

Op het veld Vlier, waar het privé sanitair staat, is een groot speeltoestel aanwezig. Verder is er op bijna ieder veld een speeltoestel aanwezig. Net zoals op het centrale plein. Hierbij is ook nog een airtrampoline en pannakooi. Wanneer het iets minder mooi weer is hoeven de kids zich ook zeker niet te vervelen. De overdekte speeltuin bied dan uitkomt. Het ophalen van de zwemkleding is ook een optie want in het overdekte zwembad kunt u heerlijk zwemmen. Het bad is altijd minimaal 28 graden en er is een grote glijbaan van 26 meter. Voor de kleinere kids is er een kleuter- en peuterbad. Ook buiten is er een kleuterbad. Bij mooi weer kunt u relaxen op ons zandstrandje bij de kleine recreatieplas. Op de camping is een goed a la carte restaurant aanwezig waar u voor een goede prijs heerlijk kunt eten. Ook voor kinderen is het ideaal met een speeltuin voor de deur. Voor een snelle hap of een ijsje kunt u naar de snackbar.

Camping dicht bij Hardenberg

Ontdek de omgeving van Overijssel

Als u van fietsen of wandelen houdt zit u hier helemaal goed. Voor jong en oud is er veel te doen in de omgeving van Camping Heino, Overijssel. Vanaf de camping zijn er vele wandel- en fietsroutes te doen. Overijssel is namelijk een vijfsterren fietsprovincie. U fietst langs weilanden, heidevelden, nevengeulen, bossen, rivierlandschap en houtwallen. Ook de routes naar historische Hanzesteden of pittoreske dorpen zijn erg mooi. Kinderen vermaken zich uitstekend in de pretparken en kinderboerderijen in de omgeving. Voor kinderen is er een speciale kinder-wandelroute bij de Sallandse heuvelrug. In Ommen, Dalfsen en Zwolle kunt u heerlijk varen!

Omgeving van Camping Heino

Voor meer informatie download u hier de brochure

Download de brochure

 

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds