Paasweekend kamperen met een uitgebreid recreatieprogramma

In april vindt ieder jaar één van de eerste kampeervakantie plaats voor vele campings. Waarschijnlijk weten alle kampeerders al over welk lang weekend ik het heb, namelijk Pasen. Kamperen met Pasen doe je bij Camping Heino in Overijssel. Met Pasen heeft iedereen vrij dus is het een ideale gelegenheid om er met het hele gezin of opa en oma op uit te gaan. Kamperen tijdens Pasen biedt al veel mogelijkheden met het weer. Vaak is er een aantrekkelijke temperatuur om te kamperen en gemiddeld valt er niet veel regen. Dus wat wil je nog meer?

Volop plezier tijdens Pasen

Een Paasvakantie bij Camping Heino in Overijssel is niet alleen leuk omdat er een actief recreatieprogramma is het hele weekend, maar ook omdat Cootje, Wapper en Hummel er weer zijn! Het hele weekend zorgt het recreatieteam voor vertier op de camping. Paaseieren zoeken, Paasbingo en vele andere leuke spellen omtrent Pasen. Ga mee in Herby de dromentrein en rij over de camping richting het theater. Wat voor spannende avonturen gaan Wapper en Hummel beleven met Pasen? Kom knuffelen met Cootje en zorg dat je een leuke foto maakt voor thuis. Naast de animatie zijn er ook vele andere faciliteiten die een lang weekend kamperen met Pasen bij Camping Heino geweldig maken. Zwemplezier staat vaak voorop tijdens de vakantie. Op de camping is een overdekt zwembad, dus ook bij iets minder mooi weer kun je naar hartenlust zwemmen. Verder is er een overdekte speeltuin, restaurant, snackbar, sportveld, centrale speeltuin met airtrampoline, beachveld, jeu de boules banen, een kleine recreatieplas en op bijna ieder veld een speeltoestel.

Camping Heino - Pasen - paashaas

Paasvuur in Heino

Het aansteken van grote Paasvuren is een traditie in de provincie Overijssel. Weken van tevoren beginnen de organisatoren takken en hout te verzamelen om een grote Paasbult te creëren. In Heino wordt op éérste Paasdag traditiegetrouw het Paasvuur rond 19:30 aangestoken. Ieder jaar is de carnavalsgroep ’t Giet Vedan hier druk mee. Naast het Paasvuur is er ook een grote tent met muziek. Haal dus lekker een drankje en geniet van het Paasvuur en de muziek!

Kamperen met Pasen blog - Camping Heino -Paasvakantie

Accommodaties met Pasen

Als je niet zo houdt van kamperen met Pasen maar er wel graag tussenuit gaat, dan is een accommodatie een ideale oplossing. Op Camping Heino verhuren wij verschillende accommodaties het hele seizoen door. Wij verhuren een luxe en moderne kampeerlodge, ruime chalets basic en basic plus, comfortabele stacaravans basic en basic plus en makkelijke trekkershuisjes. Tijdens Pasen zijn al onze chalets al volgeboekt, maar hebben wij nog wel enkele andere accommodaties beschikbaar. Het grote voordeel van een accommodatie is natuurlijk dat je vakantie bij aankomst direct kan beginnen. Je hoeft geen tent of caravan op te zetten dus gelijk met de benen omhoog op de stoel, genieten van de zon.

Camping Heino - accommodaties - kampeerlodge - de zithoek met uitzicht op buiten

 

Paasbrunch in De Remise

Heerlijk brunchen en gezellig samen zijn met de hele familie of juist samen zijn. Eerste paasdag is er in De Remise een uitgebreide brunch van 11:00-14:00. Bestaande uit een groot assortiment van broodjes, verschillende soorten beleg als vleeswaren, kaas, vis en zoetig beleg. Daarnaast kunt u pakken van de vele salades op het buffet. Naast het koude buffet is er ook een warm buffet. Een heerlijke rijk gevulde bospaddenstoelensoep of verschillende pasta’s. Natuurlijk kan roerei met spek niet ontbreken. Verder zijn er kroketten, poffertjes, patat, vegetarische bitterballen en meer. Tot slot is er een dessertbuffet met ijs, soesjes, yoghurt en kwart en kwarktaart. Naast het eten kunt u ook onbepert koffie, thee, melk, jus d’organge en ranja pakken.

Bekijk hier het volledige menu. Wilt u komen brunchen met Pasen? Reserveer dan op tijd een tafel!

Camping Heino - paasbrunch - De Remise

Paaseieren zoeken

Eén van de favoriete activiteiten van de kinderen op de camping is Paaseieren zoeken. De kinderen worden onderverdeeld in twee groepen op basis van leeftijd en gaan dan met de Paashaas of het kuikentje mee om eieren te zoeken. De jonge kinderen gaan naar de overdekte speeltuin en de oudere kinderen naar het bos. In de speeltuin en het bos zijn overal eieren verstopt door de paashaas. Aan de kinderen de taak om alle eieren weer te zoeken. Voor ieder gevonden ei dat ze inleveren krijgen ze een chocolade paasei, mmm. Maar…. Dan zijn er ook nog het zilveren en gouden ei. Als de kids deze eieren vinden tijdens het Paaseieren zoeken met Pasen krijgen zij een extra grote en leuke verrassing! Wat dat is ga ik natuurlijk nog niet verklappen!

Kamperen met Pasen - paaseieren zoeken - Camping Heino

Wilt u ook komen kamperen met Pasen op Camping Heino? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen met ons 0572-391564 of ons te mailen info@campingheino.nl. Natuurlijk kunt u ook direct via de website een kampeerarrangement Pasen boeken. Als je vrijblijvend meer informatie wil is dat ook altijd mogelijk. Download dan onze Camping Heino folder 2019 of neem contact met ons op.

Boek hier uw kampeerarrangement tijdens Pasen

 

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds