Alweer bijna een maand geleden is de camping gesloten. Het was een geweldig seizoen met voortreffelijk weer. Vanaf april tot en met eind september hebben de gezinnen, kinderen en opa’s en oma’s op en top kunnen genieten. Echt even quality time met elkaar doorbrengen.

Urenlang speelplezier voor de kids

Ook dit jaar stond het animatieteam weer met open armen klaar om alle kinderen te ontvangen. Vol energie zijn wij met z’n allen aan het seizoen begonnen en zijn er veel leuke activiteiten voor de kids georganiseerd. De ochtend begon altijd goed tijdens de ophaalparade met dansjes en muziek. Daarna werden de meest creatieve knutselwerken in elkaar gezet. Vervolgens verzamelde alle kinderen zich in de middag om samen met vriendjes en vriendinnetjes leuke spellen te doen. Door het schitterende weer zijn er veel wateractiviteiten gedaan dit jaar, super leuk! In de avond kwam natuurlijk Herby de dromentrein langs om alle kinderen op te pikken en naar het theater te brengen. Hummel en Wapper hebben deze zomer wel honderd bijzondere avonturen beleefd! Waren de kids nog niet moe na het theater? Dan sloten ze gezellig aan voor de avondactiviteit.

Wij zijn blij met het enthousiaste animatieteam die er samen met de kids een top seizoen van hebben gemaakt!

Animatie op camping Heino in het hoogseizoen

Lachen, kletsen en activiteiten doen met de levensgenieters

Er was veel gelach en geklets te horen vanaf de velden. Samen gezellig aan een picknicktafel de dag door nemen is een dagelijkse activiteit geworden. Vandaar dat het woord levensgenieters dan ook niet uit de lucht komt vallen! Bij mooi weer kwamen ze stuk voor stuk langs de receptie op de fiets om weer een mooie tocht te maken. Ook tijdens de activiteiten kwamen alle levensgenieters in grote getale. Er zijn vele leuke activiteiten ondernomen zoals fietsbingo, barbecue, klootschieten, aquajoggen, handwerken, schilderen en biljarten in De Remise en natuurlijk het jeu de boules spelen. Mooie momenten zoals de onthulling van het ‘Elliepad’ of een gouden huwelijk zijn ook onder elkaar gedeeld. De culinaire hoogstandjes hebben de levensgenieters ook niet aan zich voorbij laten gaan. Iedere week opnieuw was het gezellig en vol in De Remise en op het terras.

Jeu de boules toernooi in het senioren seizoen

Met het hele team van Camping Heino hebben wij dit seizoen genoten! Wij hopen jullie volgend jaar allemaal weer terug zien.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds