Tijd voor een voorstelrondje

Ik ben Margreet, een nieuw gezicht op camping Heino. Misschien heeft u zelfs al een mailtje van mij ontvangen. Hoog tijd dus om me even voor te stellen. Vanaf nu kunt u mij tegenkomen op de receptie, ik beantwoord graag al uw vragen. Daarnaast zal ik ondersteuning bieden op de marketing. Ik kijk er naar uit om u wegwijs te maken op de camping en van de juiste informatie te voorzien.

Wie ben ik?

Samen met mijn man Danny en drie zoons Daan (14), Xem (11) en Mees (8) woon ik in het prachtige Broekland. Een dorp vlakbij Heino. Ieder jaar trekken wij erop uit met onze tent en strijken we neer op een camping in Zeeland. Als rasechte kampeerder weet ik hoe fijn het is om een warm welkom te krijgen op de camping. En om met vragen terecht te kunnen op de receptie.

Bezige bij

Naast mijn werk op de camping heb ik mijn eigen bedrijf, waarbij ik zzp’ers ondersteun met bijvoorbeeld het schrijven van blogs of hun socialmediakanalen. In mijn vrije tijd schrijf en lees ik graag of ik laat mijn creativiteit de vrije loop achter de naaimachine. Ik ben dol op bordspelletjes en wandel graag.

Mijn favoriete kampeervakantie is als de jongens zich vermaken in de speeltuin op de camping. Terwijl ik voor de tent zit met een goed boek, een heerlijk kopje thee en een stukje chocolade. Of ik maak graag een lange wandeling over het strand of door het bos. Dat is echt vakantie voor mij.

Kom gerust eens langs voor een praatje op de receptie om kennis te maken.

Margreet