Carriëreswitch na 9 jaar

Een onwijs leuke tijd

Iets meer dan 9 jaar geleden ben ik begonnen met werken op de camping. Ook al is het het bedrijf van mijn ouders, ik moest net als iedereen beginnen in de schoonmaak. Achteraf ben ik daar heel blij mee. Na de schoonmaak ben ik in de horeca gaan werken. Later ben ik daar receptie en marketing bij gaan doen. Ik heb in de laatste 9 jaar onwijs veel geleerd. Het was daarom voor mij ook toch wel een lastige keuze om te stoppen. Echter, hier was ik wel aan toe. Ik heb besloten om te stoppen en ben nu aan het werk als accountmanager bij Manpower. Ik heb mijn eerste maand gehad en heb het erg naar mijn zin.

Helemaal weg ben ik natuurlijk niet. Aangezien ik nog steeds thuis woon zal ik nog vaak genoeg bijspringen als het nodig is. In de horeca of bij de receptie. Daarbij doe ik nog wel steeds veel op Facebook.

Schoonmaken

Ik ben begonnen met afwassen, toiletgebouwen en accommodaties schoonmaken. Veel van mijn vriendinnen werkte ook op de camping dus het was erg gezellig altijd.

Horeca

In de horeca heb ik 7 jaar gewerkt. Afwas, snackbar en bediening. Ik vind het heel leuk en word echt blij van horeca werk. Het kletsen, hard werken en organiseren vind ik gezellig en uitdagend.

Marketing en receptie

De receptie zag ik eerst echt niet zitten. Uiteindelijk vond ik het verrassend leuk. Het opzetten van de marketing was voor mij een hele uitdaging. Ik ben heel blij dat ik deze kans heb gepakt!

Ervaringen om nooit te vergeten

Tijdens mijn jaren op de camping heb ik bijna alle facetten leren kennen. De boekhouding en facilitaire dienst gelukkig niet haha. Dat is niks voor bij. Ik heb hier veel levenservaring opgedaan en geleerd om kansen aan te pakken. Het werken met mijn ouders en alle leuke collega’s vond ik super. Daarvoor allemaal bedankt! Ik heb altijd zin gehad om aan het werkt te gaan en dat is voor mij het belangrijkste. Omdat ik het nog steeds leuk vind blijf ik ook wel soms in beeld om even te helpen. Ik kan het toch niet laten :)

Op de camping gebeurd altijd wel iets. Ik kan wel een boek schrijven. Wie weet nog leuk voor als ik me eens ga vervelen.

Het werken met gasten en in de gastvrijheidsbranche zal ik altijd leuk en interessant blijven vinden. Maar toch was het tijd voor een nieuwe stap.

Iedereen bedankt voor alle gezelligheid in de afgelopen jaren. Ik kom jullie vast nog tegen!

Liefs, Milonne

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds