Boeken
t/m

Gayparty in het Oosten

Nu ook Gayparty in het Oosten van Nederland

Nieuw in Raalte de Gayparty van het Oosten

Nabij Camping Heino vindt u zalen complex de Leeren Lampen. In het nabij gelegen dorp Raalte. Sinds een paar jaar is dit zalen complex in handen van van der Enk. Hij heeft het verbouwd tot verschillende zalen, waar verschillende muziekstijlen in plaats kunnen vinden. Ieder weekend is hier disco.

Aanpassing aan de formule van de Leeren Lampen

Met de nieuwe wet dat alcoholische drank vanaf achttien jaar is toegestaan. Deze wet is van kracht vanaf 1 januari 2014. Ook de Leeren Lampen is een andere weg ingeslagen. Voortaan is er op zaterdagavond geen disco meer voor jeugd. Op vijftien februari is de eerste gayparty in het oosten, in de Leeren Lampen.

De grootste gay party vindt plaats in de Leeren Lampen

De grootste gay party in het oosten is in de Leeren Lampen. Het is een fantastisch evenement in andere delen van het land waar het al geweest is. Ook de Leeren Lampen hoopt dat de grootste gay party in het oosten een succes wordt. In de accommodatie is alles in thema. Je mag vanaf achttien jaar naar de gayparty in het oosten. Legitimatie verplicht.

Zoekt u er een overnachting bij?

Als u naar de gayparty in het oosten gaat en op zoek bent naar een overnachting kunt u bij Camping Heino terecht. Op een afstand van ongeveer 5 kilometer. U kunt hier een chalet boeken voor een weekend. Zo maakt u er een leuk uitstapje van. De chalets zijn voor vijf personen geschikt. Camping Heino is voor de chalets het hele jaar open. U kunt dan genieten van de gayparty in het oosten. De omgeving van Raalte en Heino is zeker de moeite waard om te wandelen, fietsen en even bij te komen van de alledaagse dingen.