Leukste uitje van Overijssel, de flierefluiter
t/m
Coronaproof uitje
10% korting op de tickets via ons
Leukste uitje van Overijssel 2021

Flierefluiter - leukste uitje van Overijssel

Bezoek het leukste uitje van Overijssel op slechts 3,5 km van de camping

Bent u ook zo benieuwd naar het leukste uitje van Overijssel? Op slechts 10 minuten fietsen of 5 minuten met de auto vindt u de Flierefluiter. Speel- en recreatieboerderij De Flierefluiter is door de ANWB uitgeroepen tot leukste uitje van 2020 én 2021! De Flierenfluiter heeft voor kinderen tot en met 12 jaar van alles te bieden! De vele speeltuinen binnen en buiten samen met de kinderboerderij maken het voor de kids een waar paradijs.

 

Wat maakt de Flierefluiter het leukste uitje van Overijssel?

Klimmen en klauteren op de speeltoren

  • Entree voor ouders € 6,00
  • Entree kinderen  € 10,50
  • Entree is All-in ( kinderboerderij, binnenspeeltuin, buitenspeeltuin)
  • Gratis parkeren

Urenlang buiten spelen

Klimmend en klauterend bereiken de kinderen het hoogste punt van de speeltoren en daarna met de lange glijbaan weer naar beneden. Samen met papa en mama of opa en oma op de familieschommel of in de vogelnestschommels. Of laat je door papa duwen op de kabelbaan. Jongens en meiden kunnen het terrein verkennen op de skelters. Langs de pony’s waar ze een ritje kunnen maken en tot aan het doolhof. Kunnen ze de uitgang vinden? Voor jongens en meiden is er van alles te doen waardoor ze zich geen moment vervelen. Met mooi weer kunt u samen met de kids even afkoelen is het ondiepe peuterbad. Ook kunnen ze los gaan in de zand-waterspeeltuin.

Entree is All-in

Kinderen vermaken zich urenlang op de kinderboerderij, in- en outdoorspeeltuin. Zelfs pony rijden is gratis.

Gratis parkeren

De Flierenfluiter heeft een ruime parkeerplaats en het parkeren is er gratis. Voor fietsen is er ook voldoende ruimte.

Grootste kinderpark

Het grootste maar ook het goedkoopste kinderpark van Overijssel! Het leukste uitje van Overijssel 2021.

Plezier bij minder mooi weer in de binnenspeeltuin

Drie verdiepingen indoor speelplezier

Ook wanneer het weer het niet toe laat om de hele dag buiten te spelen is er van alles te doen. In de boerderij met 3 verdiepingen zijn meerdere binnenspeeltuinen gecreëerd. De hele dag in de speeltoestellen op de zolder en roetsjen van de glijbaan. Of springen ze liever op de trampolines. Wie finisht als snelst op de stormbaan? Voor de allerkleinste van 0-4 jaar is er een speciaal speelgedeelte. De kids klimmen, glijden, spelen met blokken, in de ballenbak en laten hun fantasie de vrije loop.

Knuffelen op de kinderboerderij

Speciaal voor de echte dierenvrienden

Zijn uw kinderen ook echte dierenvrienden? Dan zitten ze hier goed. Knuffelen met de cavia’s en de konijntjes in de schuur. U mag ze uit het hok halen en rustig gaan zitten om ze te aaien en knuffelen. Buiten in de weide lopen vele geitjes en schapen. In het voorjaar ziet u heel veel lammetjes, hoe leuk is dat! U hoeft niet alleen te kijken, maar mag ook het hok in. Lekker wat brokjes geven of een geitje aaien. Echte paardenliefhebbers kunnen een ritje maken op de pony. In het midden van het terrein is een grote omheinde vijver waar allerlei eenden en andere watervogels leven. Kent u boerenknecht Harm al? Hij kan u alles vertellen over de dieren!

Speciale aanbieding

Met korting naar de Flierenfluiter

Wij mogen een speciale aanbieding doen: als jullie de kaartjes via de onderstaande link kopen, dan krijgen jullie 10% korting bij de aanschaf van de kaartjes! Wacht dus niet te lang en koop snel uw kaartje met 10% korting.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds