Fietsen en wandelen in Salland
t/m

Fietsverhuur

Fietsverhuur op Camping Heino in Overijssel

De omgeving van Camping Heino is prachtig om met de fiets te verkennen. Bent u de fiets vergeten mee te nemen? Dat is geen enkel probleem! Wij verhuren namelijk fietsen op Camping Heino. De Fietsverhuur vindt plaats bij de receptie. Vanaf de camping zijn vele prachtige routes te fietsen. Fietsen kan langs de knooppunten of via een van de vele routes die wij bij de receptie voor u hebben klaarliggen. Daarnaast worden er soms ook activiteiten georganiseerd waarmee u er met de fiets op uit gaat. Aangezien veel leuke steden dichtbij liggen, zijn deze ook goed te bezoeken per fiets. Heerlijk vrij fietsen door de prachtige omgeving van de camping. Langs de routes geniet u van boerderijen, wateren, bossen, dieren en soms zelf heide en zandverstuivingen.

Prijzen fietsverhuur

                                                  Per dag                     Weekend                   Midweek                   Per Week

Unisex fiets                                € 12,50                      € 15,00                       € 25,00                      € 40,00

Elektrische fiets                        € 29,50                      € 57,50                        € 90,00                     € 115,00

 

Komt u met een grote groep voor fietsverhuur? Dat is mogelijk. U dient dit vroegtijdig aan te geven bij de receptie. Zij kunnen er dan voor zorgen dat er voldoende fietsen bij de camping worden geleverd voor uw hele groep. Mits er voldoende beschikbaar is. Dit kan gaan om mountainbikes, elektrische fietsen en unisex fietsen. We hebben ook kinderzitjes te leen.

Verhuur skelters en trikers

Op de camping kunt u ook skelters en trikers huren. De kids racen rond en vermaken zich er uren mee. Skelters en trikers zijn te huur voor een uur of een dagdeel.

1 uur huren           € 3,00          of            6 Cootje muntjes

10 rittenkaart      € 25,00         of            50 Cootje muntjes

Happen en trappen

Een super leuke activiteit om te ondernemen in de omgeving van Camping Heino is happen en trappen. Hierbij fiets u van laat in de ochtend tot ´s avonds een prachtige route door Salland. De route heet dan ook heel toepasselijk ´Hartje Salland´. De route start om 11:00 vanaf de Veldhoek, dicht bij Camping Heino en De Remise. De fietstocht gaat door een bosrijk, waterrijk maar bovenal rustig landschap waar u echt kunt genieten van de omgeving. Monumentale boerderijen en romantische kastelen komt u tegen. Tussendoor maakt u 5 tussenstops bij verschillende restaurants om een gerechtje te eten en iets te drinken. Bij De Remise op Camping Heino wordt het nagerecht geserveerd. Kijk voor meer informatie op de website van Happen en Trappen of kom naar de receptie van Camping Heino.

Download de brochure

Wilt u meer informatie over de camping? Download dan hier onze brochure voor meer informatie.

Voor al uw vragen: bel naar 0572-391564 of stuur een mail naar info@campingheino.nl.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds