Camping Heino algemene voorwaarden
t/m

Fietsvakantie nabij Zwolle

Fietsvakantie nabij Zwolle

Hoe leuk is het om met het hele gezin op fietsvakantie te gaan!

Fietsvakantie nabij Zwolle, voor veel mensen die dit doen is het een echte uitdaging. Wat je wel ziet is bij gezinnen die met elkaar op fietsvakantie nabij Zwolle gaan. Ouders die dit al jaren doen en de kinderen ook kennis laten maken met de fietsvakantie nabij Zwolle.

Kilometers maken bij de fietsvakantie

Als het mooi weer is gaat het ook  meestal wel, en vinden kinderen het ook nog wel stoer. Heel veel kilometers per dag afleggen. En dan op een camping eindigen om daar vervolgens je tentje op te zetten. Moe maar voldaan. En als je dan met je fietsvakantie nabij Zwolle  nog op een leuke camping komt is het helemaal goed. De volgende dag de tent weer afbreken en de fietsvakantie nabij Zwolle vervolgen naar het volgende eindpunt.

Als het weer tegen zit is de fietsvakantie nabij Zwolle een minder groot succes

Als het weer niet mooi is met veel wind en regen is  fietsvakantie al snel niet leuk meer. Zeker niet bij kinderen. Die hebben het na een aantal kilometers wel gezien. Ouders gaan vaak stug door. Het zijn vaak mensen die van de natuur genieten en het milieu belangrijk vinden. Zelf je potje leren koken. Hout sprokkelen en zelf het vuur maken. Kinderen tot een jaar of elf vinden dit leuk. Daarna willen de meeste niet meer op fietsvakantie nabij Zwolle.

Bij komen op Camping Heino na de lage fietstocht!

Als u op camping Heino aankomt om een nachtje te verblijven kunt u gebruik maken van de mooie groene velden. U krijgt bij aankomst een faciliteiten sleutel waar u mee kunt douche en warm water halen. Verder heeft u de sleutel niet nodig voor andere faciliteiten. Die zijn gratis. Lekker even zwemmen in het overdekte zwembad. Als u geen zin heeft om te koken kunt u naar de snackbar of restaurant.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds