Fietsen en wandelen in Salland
t/m

Fietsroutes fietsen

Als u met een kleiner groepje bent is fietsen een heerlijke activiteit. Bij ons kunt u een fiets huren om de prachtige omgeving te ontdekken. Als u dit eens op een andere manier wilt doen, kun u ook kiezen om een tandem te huren. Dit zorgt vast voor veel leuke en gezellig momenten. Bij aankomst zullen de fietsen voor u klaar staan. Fiets over de vele fietsroutes die de omgeving rijk is. Nieuw is het fietsen via de fietsknooppunten die in de omgeving zijn aangelegd. De omgeving is zeker de moeite waard!

Happen en trappen arrangement

Tevens kunt u ook een fiets huren in combinatie met het happen en trappen arrangement. Happen en Trappen is een culinaire fietsroute van ongeveer 50 kilometer door het Sallandse landschap. U ontdekt een gebied met veel bos, water, rust, boerderijen, romantische kastelen en statige landhuizen. Een dag vol indrukken. Deze indrukken kunt u bespreken tijdens heerlijke gangen die u op verschillende locaties eet. Zo start u in Heino en eindigt u in Heino bij De Remise/Camping Heino. Andere dorpen waar u doorheen fiets en iets gaat eten zijn Raalte, Luttenberg en Heeten. Als u een fiets bij ons huurt kunt u de auto op de parkeerplaats laten staan. Na het dessert, dat u bij ons eet, kunt u de fietsen weer inruilen voor de auto.

Fietsroute Fietshuur € 6,50 per dag – E-Bike fietsen verhuur  € 17,50 per dag

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds