Fietsen en wandelen in Salland
t/m

Fietsroute Knooppunten Overijssel

Fietsroute knooppunten fietsen in  Overijssel

In Overijssel, Salland, is op 31 juli 2008 het fietsroute knooppunten netwerk officieel geopend. De routes nemen je mee langs de mooiste natuurgebieden, toeristische plaatsen, historische dorpen en culturele steden. Stap tussendoor af om even iets te drinken of te genieten van al het moois om u heen. Stippel je eigen route uit aan de hand van de knooppunten of zoek een mooie route op route.nl of ANWB.

Routes van route.nl rondom Camping Heino

Op route.nl vindt u 4 fietsroutes en 1 wandelroute die starten vanaf de camping. De fietsroutes verschillen van ongeveer 30 tot 70 kilometer. Lans de landerijen, boerderijen, karakteristieke dorpjes, rustige gebieden, bossen, wateren, kastelen en landgoederen. Een onwijs verscheiden gebied dat voor iedereen veel te bieden heeft. Onderweg vindt u meerdere rustpunten om gewoon te genieten van het uitzicht op een bankje langs de weg of om een kop koffie met gebak te nuttigen.

Fietsen in Overijssel

Overijssel is niet voor niks een vijfsterren fietsprovincie. Er is diversiteit te vinden in routes voor gezinnen, mountainbikers, wielrenners en elektrische fietsers. De knooppunten gaan langs rietlanden, heidevelden, weiland, houtwallen, bossen en historische steden. Voor mountainbikers is de beste locatie op de Sallandse Heuvelrug of de Lemelerberg. In de buurt van de camping zijn wel bossen en mogelijkheden met minder uitdagende routes. Voor wielrenners en andere fietsers is de omgeving erg verrassend en afwisselend.

Ruimte voor rust arrangement

De ideale maand om het gebied rondom Camping Heino te ontdekken is april. Hiervoor hebben wij het ruimte voor rust arrangement in het leven geroepen. Even ontsnappen aan de drukte en in alle rust de omgeving verkennen. Alles komt weer mooi in bloei, de dag heeft meer zonuren en de temperaturen lopen aangenaam op. De natuur is prachtig en het gebied erg rustig waardoor u er volop van kunt genieten. De perfecte tijd voor een fietsvakantie in Nederland.

Lees meer over het 'Ruimte voor rust arrangement'

 

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds