Fietsen en wandelen in Salland
t/m

Fietsen en wandelen in Salland

Fietsen en wandelen in Salland, een heerlijk gebied waar je uren in de natuur kan zijn.

Gezellig fietsen en wandelen voor 50+ gasten

Fietsen en wandelen in Salland, gezellig en iedere dag een andere route. In Salland kan je heerlijk fietsen en wandelen in Salland. Er is de laatste jaren heel veel gedaan door de provincie om het fietsen en wandelen in Salland toegankelijker te maken. En dan met name voor de 50+ gasten. We weten sinds een aantal jaren dat steeds meer 50+ mensen meer tijd doorbrengen in de recreatie.

Overijssel een populair fiets gebied

Met name het fietsen en wandelen in Salland zijn erg populair. Veel 50+ mensen gaat er met de caravan op uit naar Overijssel in Salland. Ook omdat er veel mooie fietspaden en fietsknooppunten gemaakt waren in Overijssel. En inmiddels worden er steeds meer wandelpaden met routes aangelegd.

Je kunt leuke educatie langs de route aandoen

Op Camping Heino verblijven veel gasten die fietsen en wandelen in Salland. Zei zijn inmiddels jaren lang gast op de camping. Mede ook door de mooie fietsroute knooppunten die er gemaakt zijn. Met groot gemak kun je dagen fietsen en wandelen in Salland in de mooie natuur. Er komen steeds meer routes bij. Je kunt nu ook tijdens het fietsen en wandelen in Salland natuurtuinen bezoeken. Hier is een speciale fietsroute voor. Zo zijn er ook educatieve fietsroutes maken. Langs de route stoppen bij een bedrijf dat lekkernijen maakt.

Het fietsen en wandelen in Salland is uniek, uitdagend. veilig en rustig. Zeker iets wat voor 50+ mensen in het oog springt.

Boek voor een sportieve vakantie een maand juni of september bij Camping Heino. Verzekerd van een fijne vakantie.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds