Boeken
t/m

Feest Raalte

Feest Raalte 

Feest Raalte

Feest Raalte de allerbekendste is Stoppel Haenen. Vijf dagen feest en activiteiten!

Feest Raalte is heel populair in de wijde omtrek van Overijssel. Er word in Raalte veel aan evenementen gedaan. Bijna ieder weekend zijn er in Raalte activiteiten. Het varieert van festivals met bandjes tot Stoppel Haenen. Dit is van ouds heer het feest Raalte. De Kermis op het dominees kamp met de grote witte feesttenten ernaast. Hierin worden iedere avond Dj’s en bandjes uitgenodigd. Die zorgen voor de muzikale omlijsting.

Er is op donderdag het wel bekende graan corso. Versierde karren en wagens met graan gaan door de straten in het dorp van Raalte. Hierbij word een winnaar gekozen. Er is op vrijdag een kindermorgen, waarbij allerlei spelletjes gedaan worden, voor allemaal dus wat leuks. Het weekend staat ook bol van de muziek, vooral voor de jeugd wordt er flink uitgepakt.

Met alle festiviteiten die Raalte telt is het veruit het grootste van de regio. Bij Camping Heino komen veel gasten die een weekend naar feest Raalte gaan om daar te genieten van een optreden of culturele aangelegenheid. Ieder jaar is het weer gezellig om elkaar te spreken. Niet alleen Stoppel Haenen is gezellig maar ook andere activiteiten die in Raalte georganiseerd worden zijn van hoge kwaliteit en zeker de moeite waard om te gaan bekijken. Nagenoeg ieder weekend kent Raalte wel een cultureel of inspirerend festijn.

Tijdens het Feest Raalte kunt u kamperen bij Camping Heino. Gezellig en zo bij het feest in Raalte

Bij Camping Heino kunt u met u eigen caravan kamperen, of een chalet huren voor een weekend. op een afstand van ongeveer 7 kilometer van feest Raalte kunt u genieten van de faciliteiten, zoals overdekt zwemmen, restaurant de Remise, fietsen huren, speeltuin voor de kinderen. Zo word het weekend zeker niet duur, maar wel erg gezellig.

Ook zin in een vakantie tijdens het feesten. Mail naar info@campingheino.nl of bel 0572391564