Boeken
t/m

Farmcamp kamperen Overijssel

Farmcamp kamperen Overijssel

Farmcamp kamperen Overijssel

Farmcamp kamperen Overijssel is een luxe manier van kamperen bij de boer.  De tent waarin je overnacht heeft veel luxe. De farmcamp kamperen Overijssel is een safaritent die er vrolijk uitziet. Op iedere camping waar deze safaritenten staan zien de tent er hetzelfde uit.

Wat een luxe en toch kamperen bij de boer

De farmcamp kamperen Overijssel zijn voor 4 of 6 personen te boeken. De oppervlakte is van beide vijftig vierkante meter. Het verschil zit hem in de kinderkamer. De 4 persoon heeft 1 stapelbed en de 6 persoon heeft 2 stapelbedden. De bedden zijn comfortabel en u beschikt over een dekbed. Verder is bij farmcamp kamperen Overijssel alles ingericht. Van huis hoef je alleen een goed humeur mee te nemen. Het is wel makkelijk kamperen op deze manier. Maar u kampeert nog steeds bij de boer.

De farmcamp in uitgerust met allerlei comfort

Op de farmcamp kamperen Overijssel zijn de safaritenten uitgerust met wandcontact dozen, er is verlichting aanwezig en een kacheltje. Een keukenblok met 4 pitsgasfornuis. Een elektrapunt en stromend water, en een koelkast aanwezig. Verder een eethoek en bankje, tv en spelletjes voor de kinderen.

In steeds meer provincies kom je famcamp kamperen Overijssel tegen

Er is een toilet in de tent, dus wie van makkelijk houd is dit ideaal. Er is in de tent een kist met speeltjes aanwezig. Farmcamp kamperen Overijssel  kunt u vinden in Noord Holland, Drenthe, en Zeeland.

U kunt natuurlijk gebruik maken van alle faciliteiten die de camping te bieden heeft

Een overdekt zwembad, speeltuin, binnen speelruimte voor de allerkleinste kinderen. Een goed onderhouden toiletgebouw. Outdoor activiteiten. Beachvolleybal veld. U kunt ook eten in ons restaurant a la carte of buffetten. Er is van alles mogelijk.

Nieuwsgierig geworden naar een vakantie kom gerust kijken of neem contact met ons op. Mail naar info@campingheino.nl of bel 0572391564