Familieveld

Weekend weg met de hele familie op ons familieveld

Bent u nog op zoek naar een geschikte locatie voor uw weekend weg met de familie, vrienden of kamp? Zoek dan niet verder! Uw heeft hier uw geschikte locatie gevonden. Houdt u van kamperen en wilt u dit graag doen met een grote groep? Dan is het familieveld op Camping Heino de ideale locatie. Het is een heel groot en ruim veld gelegen aan de overzijde van de camping. Hier heeft u dus privacy met de familie, vrienden of uw kampgroep. Zo hoeft u niet continue te denken aan eventueel geluidsoverlast en kunt u lekker uw eigen gang gaan.

De voordelen van het familieveld

Het familieveld ligt naast een groot voetbalveld. Dit veld kunt u gebruiken als u activiteiten wilt organiseren tijdens uw weekend weg bij Camping Heino. Ook ligt er naast het veld een kleine recreatieplas met een klein zandstrandje. De kids zullen zich hier uren vermaken. Lekker zwemmen en spelen in het zand. Dit geeft u even een momentje om heerlijk niks te doen en te genieten van uw weekend. De kinderen zijn om de hoek van het veld dus u kunt ook gezellig met alle volwassenen een momentje nemen om bij te kletsen terwijl de kinderen zich vermaken. Er is een toiletgebouw aanwezig op het veld met douches, toiletten, familiedouche en babyruimte. Ook mag u gebruik maken van de faciliteiten op de camping zoals, het overdekte zwembad, de overdekte speeltuin, de centrale speeltuin, de pannakooi, de snackbar en het restaurant De Remise.

Een comfortabel verblijf

Wilt u verblijven op het familieveld van Camping Heino of heeft u interesse? Laat het ons dan weten via info@campingheino.nl of 0572-391564. Zo kunnen wij voor u kijken wat de mogelijkheden zijn en wat wij u kunnen bieden. Tijdens uw verblijf heeft u 3 punten op het veld met 16 ampère stroom. Verder heeft iedere plaats 4 ampère stroom. Er is een toiletgebouw aanwezig waar u gedurende het weekend gebruik van kunt maken. Dit is dicht bij zodat u niet de hele camping over hoeft te lopen. Op het veld kunt u ook gebruik maken van onze wifi via een betaalde code.

Contactformulier

Voor vragen kunt u altijd ons contactformulier invullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

[caldera_form id=”CF5c06a01b9f5de”]