Header beachveld - Camping Heino
t/m

Weekend weg met de hele familie op ons familieveld

Geschikte locatie voor groepen

Bent u nog op zoek naar een geschikte locatie voor uw weekend weg met de familie, vrienden of kamp? Zoek dan niet verder! Uw heeft hier uw geschikte locatie gevonden.

Houdt u van kamperen en wilt u dit graag doen met een grote groep? Dan is het familieveld op Camping Heino de ideale locatie. Het is een heel groot en ruim veld gelegen aan de overzijde van de camping. Hier heeft u dus privacy met de familie, vrienden of uw kampgroep. Zo hoeft u niet continue te denken aan eventueel geluidsoverlast en kunt u lekker uw eigen gang gaan.

Voordelen van het familieveld

Voor elk wat wils

Het familieveld ligt naast een groot voetbalveld. Dit veld kunt u gebruiken als u activiteiten wilt organiseren tijdens uw weekend weg bij Camping Heino. Ook ligt er naast het veld een kleine recreatieplas met een klein zandstrandje. Het familieveld zelf is voorzien van een speeltoestel

De kids zullen zich hier uren vermaken. Lekker zwemmen en spelen in het zand. Dit geeft u even een momentje om heerlijk niks te doen en te genieten van uw weekend. De kinderen zijn om de hoek van het veld dus u kunt ook gezellig met alle volwassenen een momentje nemen om bij te kletsen terwijl de kinderen zich vermaken.

Er is een toiletgebouw aanwezig op het veld met douches, toiletten, familiedouche en babyruimte. Ook mag u gebruik maken van de faciliteiten op de camping zoals, het overdekte zwembad, de overdekte speeltuin, de centrale speeltuin, de pannakooi, de snackbar en het restaurant De Remise.

Een comfortabel verblijf

Van alle gemakken voorzien

Wilt u verblijven op het familieveld van Camping Heino of heeft u interesse? Laat het ons dan weten via info@campingheino.nl of 0572-391564. Zo kunnen wij voor u kijken wat de mogelijkheden zijn en wat wij u kunnen bieden.

Iedere kampeerplaats heeft een eigen stroomaansluiting van 6 ampère. Er is een toiletgebouw aanwezig waar u gedurende het weekend gebruik van kunt maken. Dit is dicht bij zodat u niet de hele camping over hoeft te lopen. Op het veld kunt u ook gebruik maken van onze wifi via een betaalde code.

 

Kamperen op het Beachveld

Volwaardige kampeerplaatsen

Ons familieveld, ook wel Beachveld genoemd, wordt tijdens drukke periodes en in het hoogseizoen verhuurd als kampeerplaatsen. Geniet tijdens uw kampeervakantie van een uitzicht waar je U tegen zegt. ’s Ochtends als u uw tent uit komt lopen heeft u uitzicht over de weilanden.

Het Beachveld heeft hele ruime kampeerplaatsen. U kunt u auto gemakkelijk naast de tent kamperen. En alle faciliteiten bevinden zich op steenworp afstand.

Gezellig een middagje borrelen op het terras bij de Remise, roetsjen van de glijbaan in het overdekte zwembad of vers afgebakken broodjes halen bij de receptie. Het kan allemaal.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds