Kamperen in Overijssel op kindvriendelijke camping in Heino
t/m

Familiecamping Camping Heino

Camping Heino is een echte familiecamping voor 3 generaties

Een echte familievakantie beleeft u bij Camping Heino. Maar waarom is Camping Heino nu zo’n geschikte bestemming voor de hele familie? U kunt hier heerlijk kamperen of verblijven in een accommodatie met alle drie de generaties. Er zijn er vele faciliteiten op de camping waardoor iedereen zich zal vermaken. Voor de senioren is er in juni en september op elke doordeweekse dag een activiteit. In de vakantieperiodes staan de kinderen centraal. Dan is er animatie voor de kinderen. De hele dag door organiseert het enthousiaste animatieteam leuke activiteiten. Ook wordt er één of twee keer in de week een activiteit georganiseerd voor de volwassenen. Zo beleeft de hele familie een heerlijke vakantie in Overijssel bij Camping Heino.

Faciliteiten voor de hele familie

Vaak zeggen opa en oma en de ouders: ‘als de kinderen het naar hun zin hebben genieten wij ook’. Dat is natuurlijk voor u het belangrijkste tijdens de vakantie in de vakantieperiodes. Er zijn dan ook vele faciliteiten op de camping om het de kinderen en u naar uw zin te maken. Tijdens uw familievakantie kunt u allemaal volop genieten van het overdekte zwembad. Iedere ochtend is er een speciaal uurtje zwemmen voor senioren. Heerlijk rustig baantjes trekken. Bovendien is het zwembad verder de hele dag voor iedereen open. Er is een glijbaan en een apart peuter- en kleuterbad. Verder is er een overdekte speeltuin, een centrale speeltuin met een airtrampoline, een pannakooi, een beachvolleybalveld, een kleine recreatieplas, een sportveld, jeu de boules banen en zijn er speeltoestellen op ieder veld.

Gezelligheid en mooie herinneringen

Als u op vakantie gaat maakt u altijd weer mooie herinneringen waar nog lang over nagepraat kan worden. Het is geweldig om deze herinneringen samen met uw kinderen en/of kleinkinderen te kunnen maken op de camping. Samen uit eten bij De Remise op de camping. Terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin voor het restaurant kunt u gezellig bijkletsen. Of leren jeu de boules spelen van opa en oma, ook hartstikke leuk. Daarnaast heeft Camping Heino een uitstekende ligging om de omgeving te verkennen. voor jong en oud is er genoeg te beleven.

Download de brochure Download de brochure voor senioren en opa en oma

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds