Familie reunie op het familieveld
t/m

Familie reünie Overijssel

Familie reünie Overijssel

Gezellig met de hele familie er op uit, leuke activiteiten doen, en bijkletsen!
Een familie reünie Overijssel kunt u vieren bij de Remise van camping Heino. De Remise heeft de mogelijkheid om de familie reünie Overijssel tot een geweldige dag te maken. Vooraf word er een afspraak gemaakt om de familie reünie Overijssel door te nemen. Alle wensen van de familie te bespreken. Zo kan er begonnen worden op verschillende manieren. De tijd van aanvang en beginnen met koffie/thee met iets erbij. In de vorm van cake, krentenwegge, vlaai, gesorteerd gebak.

Daarna kan men op de familie reünie Overijssel lekker met elkaar zijn en praten. Er volgt meestal wel een activiteit in de vorm van Pool XL, klootschieten, zwemmen, klimmen, handboogschieten, kompastocht. In groepjes gaat de familie op pad. Na z’n anderhalf uur komt de groep terug om uit te blazen onder het genot van een drankje en een hapje. Al dan niet op het terras.

De familie reünie Overijssel heeft meestal een vervolg met eten. Een warm/koud buffet is erg populair. In z’n buffet is voor ieder wat bij. Warme gerechten met kip, vlees, vis, en koude gerechten als salades, stokbrood met kruidenboter, haring, garnalen, frikando, en andere koude vlees gerechten. Na het buffet van de familie reünie Overijssel is het tijd voor een dessert. Wat dacht u van een dessert buffet met bavarois, ijs, sausjes, slagroom, en vruchten.

Na afloop is een kopje koffie altijd lekker. Maar dan is toch echt het einde van de familie reünie Overijssel gekomen. Het is een onvergetelijke dag geworden bij de Remise van camping Heino.

Ook zin in een feestje. bel of kom gerust langs om de mogelijkheden te bespreken. 0572393045 of info@deremise.nl

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds