Familie reunie op het familieveld
t/m

Familie- en vriendenweekend

Familie- en vriendenweekend in Overijssel

Samen met vrienden of familie een weekend er tussenuit. Dat is altijd leuk! Het is vooral leuk om een heel weekend met elkaar te verblijven. Dat kan op het familieveld van Camping Heino. Toch is het vaak lastig om een geschikte locatie te vinden voor uw familie- of vriendenweekend. ‘Waar is er voldoende ruimte?’ ‘Hoe komen we uit met ons budget?’ en ga zo maar door. Op Camping Heino hebben wij een groot veld waar u kunt kamperen. Dit veld biedt u ruimte genoeg om met een grote groep te verblijven voor een goede prijs. U kunt nu alvast boeken en een weekend inplannen vol leuke activiteiten voor een familie- en vriendenweekend.

Vier je familieweekend of vriendenweekend bij Camping Heino

Op ons familieveld heeft u voldoende ruimte om met grote groepen te kamperen. Dit kan zijn voor een familieweekend, vriendenweekend, of kamp bij Camping Heino. U heeft het grote veld tot uw beschikking met een eigen sanitair gebouw. Daarnaast heeft u op iedere plaats 6 ampère stroom. U heeft de mogelijkheid om meerdere tenten neer te zetten. Daarnaast kunt u een grote partytent bij ons huren om te gebruiken als centrale tent. De kosten zijn € 11,00 per persoon per nacht. Als mensen alleen overdag komen zijn de kosten € 2,00. Het boeken van het familieveld is niet online mogelijk. Hierover leest u onder aan de pagina meer.

Volop vermaak

Tijdens een weekend weg met vrienden, familie of kamp worden er veel activiteiten ondernomen. Het familieveld is daarvoor ideaal gelegen. Naast het familieveld ligt een groot voetbalveld. Hiervan mag u het gehele weekend gebruik maken om te voetballen of spelletjes te doen. U kunt ook gebruik maken van een van de groepsactiviteiten die op Camping Heino beschikbaar zijn. Ook is er een kleine recreatieplas met een klein zandstrandje naast het familieveld gelegen. Hier kunt u ook gebruik van maken om leuke spellen te doen, maar natuurlijk ook gewoon om te zwemmen en te relaxen.

Eten met de hele groep

Het is niet altijd makkelijk om eten te verzorgen voor zo’n grote groep mensen. Gelukkig hebben wij op de camping daarvoor voldoende mogelijkheden. Bij De Remise kunt u heerlijk a la carte eten. Reserveer een tafel en schuif aan voor een uitgebreid diner. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor iets makkelijks en bij de snackbar uw maaltijd afhalen. Wij hebben ook de mogelijkheid om buffetten of een barbecue te verzorgen.

Boeken

Heeft u interesse in ons familieveld? Of wilt u inventariseren wat mogelijk is? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons familieveld is niet beschikbaar tijdens feestdagen en in het hoogseizoen. Ook voor boekingen kunt u ons bereiken via een mail naar info@campingheino.nl of te bellen naar 0572-391564. Boekingen voor het familieveld kunnen alleen telefonisch of per mail worden gemaakt. Wij proberen een, voor u, zo passend mogelijk voorstel te doen!

Ook hebben wij mogelijkheden voor de verhuur van accommodaties tijdens uw familie- en vriendenweekend. Hiervoor kunt u ook altijd bij ons een aanvraag doen naar de mogelijkheden.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds