Boeken
t/m

  Familiedag dicht bij Zwolle

  Familiedag dicht bij Zwolle

  Familiedag dicht bij Zwolle

  Wie is er dit jaar aan de beurt om de familie dag te organiseren

  Ja, het is weer zo ver de familie dag dicht bij Zwolle staat voor de deur. Bij veel families is er ieder jaar een familie dag dicht bij Zwolle die georganiseerd word door steeds een ander van de familie. Maar als het dan zo ver is wat moet je dan gaan doen? Er zijn zoveel mensen waar je rekening mee moet houden. En dan nog te bedenken dat er leeftijden zijn van 3 jaar tot 80 jaar zo is het meestal bij de familie dag dicht bij Zwolle.

  Er  is voor iedereen wat te doen bij een familie dag. Super toch

  Er word vooraf een afspraak gemaakt om de familie dag dicht bij Zwolle door te nemen. De meeste families beginnen met koffie en de Sallandse krentenwegge. Gevolgd door een activiteit, waar veel personen van de familie aan mee doen. Maar de oudere en de jongste doen vaak niet actief mee. Of ze blijven op het terras zitten of de kleintjes rennen en springen in de speeltuin.

  Een verzorgde familie dag met een activiteit, eten en drinken, allemaal onder een dak

  Na de activiteit van de familie dag dicht bij Zwolle word het tijd voor een drankje en ook meestal een hapje. Je kunt kiezen uit een warm/koud buffet, warm buffet, hapjes buffet, Chinees buffet enz. Na het eten kan er nog een ijs buffet volgen.

  Na een heerlijke familie dag kan iedereen op een mooi feest terug kijken.

  Dan word het tijd om afscheid te nemen en is de familie dag dicht bij Zwolle zeker geslaagd.