t/m

Eten

Tijdens een vakantie is het altijd feest als er een avond ingepland staat om uit eten te gaan. Spontaan uit eten gaan is al helemaal leuk! Op Camping Heino en in de omgeving zijn er vele mogelijkheden. Van culinaire restaurants tot een hippe brasserie. Maar ook de streekproducten zijn erg in trek. Puur van smaak en kenmerkend voor de omgeving. Proef het pure Overijssel in de natuurlijke producten in een van de boerderijwinkels of de restaurants.

De Remise

Tijdens de vakantieperiodes kunt u dagelijks terecht bij restaurant De Remise. U kunt er lunchen, borrelen en avond eten. Het restaurant binnen of het terras biedt voldoende plaats om gezellig te zitten. Van de lunch- en menukaart kunt u a la carte eten. Seizoensgebonden worden de gerechten op de kaart vernieuwd. ’s Middags of ’s avonds na het eten kunt u altijd aanschuiven om een drankje te drinken met een hapje erbij. Ook serveren ze veel verschillende ijscoupes die verfrissend zijn tijdens de warme dagen. Het restaurant is kindvriendelijk en voor het terras ligt een grote centrale speeltuin waar de kinderen hun energie kwijt kunnen. Zo kunnen zij hun gang gaan en hoeven ze niet te wachten op het eten of kunt u lekker bijkletsen en iets drinken terwijl zij zich vermaken.

Uit eten in de omgeving

In de omgeving van Camping Heino zijn er meerdere eetgelegenheden. In Heino zijn er naast De Remise nog acht restaurants waar u kunt eten. In het centrum van Heino vindt u Buuffies proeflokaal, Marktzicht en BijNegen. Daarnaast zijn er ook meerdere cafetaria waar u terecht kunt voor een snelle hap. Echter, dichter bij de deur op Camping Heino vindt u ook een snackbar waar patat, snacks, menu’s en ijs verkocht wordt. Verder kunt u ook in de naastgelegen dorpen terecht voor een gezellige avond uit. Vooral in het dorp Raalte zijn veel voorzieningen voor eetgelegenheden. Van luxe restaurants en brasseries tot een Turks restaurant of een café.

Streekproducten

Langs de weg worden er soms zelfs nog producten verkocht in kleine kraampjes. De producten komen vaak vers van de boerderij of zijn zelf ontwikkeld. De smaakbeleving is heerlijk. Ook zijn er in de omgeving van Overijssel nog vele gespecialiseerde winkeltjes te vinden die puur en alleen streekproducten verkopen. Alleen voor de beleving van de producten kunt u al langs gaan.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds