t/m

Dinoland Overijssel

Dinoland Zwolle

Leuk iets nieuws in Zwolle, Dinoland Overijssel. In februari 2016 geopend voor het publiek. Een geweldig park.

Dichtbij kunt u kamperen bij Camping Heino. Ongeveer 10 kilometer van Dinoland Overijssel. Heerlijk kamperen voor een aantrekkelijke prijs. Camping Heino is een middelgrote camping met 400 plaatsen. De velden zijn groot en de plaatsen zijn gemiddeld 120 m2. Op de velden zijn leuke speeltoestellen. Tevens kunt u ook een chalet  of stacaravan huren. Deze accommodaties zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien. Er is veel ruimte om de accommodatie waardoor u een heerlijk vakantie gevoel krijgt. U kunt voor een week, midweek of weekend reserveren. Iedere avond rijdt treintje Herby over de camping om alle kinderen op te halen en naar het theater te brengen. Ook mag er iedere avond een kind mee voor in Herby om bij iedere halte te bellen. Er zijn verschillende opstapplaatsen over de camping. Het kind dat mee mag voor in Herby wordt aan het eind van het theater in het zonnetje gezet samen met Cootje.

Er zijn vele voorzieningen zoals:

  • Overdekt zwembad met lange waterglijbaan en borrelbank
  • Beachvolleybal veld
  • Overdekte speeltuin
  • Gezellig restaurant met terras en uitzicht op de speeltuin
  • Kleine natuurwater plaats
  • Outdoor spelen zoals weilandgolf, klootschieten, handboogschieten, klimmuur, jeu de boules banen, pool xl baan
  • Professioneel animatie team
  • Treintje Herby over de camping

Wat kan ik zien in het Dinoland Overijssel

Dinoland Overijssel Indoor dit deel van het park bestaat uit een overdekte speelhal, een restaurant met buitenspeeltuin en zo’n twintig dinosaurussen.

Je kan je hier bij mooi en minder mooi weer prima vermaken. Klauter door de neststructuren, rol door de ballenbak en glijd van de vrije val glijbaan! In de gamebooths speel je interactieve games waarbij je het spel aanstuurt door je lichaam te bewegen.

Zowel binnen als buiten zijn er levensgrote dinosaurussen te zien met daarbij informatie over hoe de dino’s vroeger leefden. Jong en oud kan op deze manier leren over meer dan 50 soorten dinosaurussen! De buitenspeeltuin van Dinoland Overijssel zal medio 2016 opengaan. Iets om naar uit te kijken.

 

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds