Holterberg wandelen - natuurgebied Sallandse heuvelrug
t/m

De Sallandse Heuvelrug in Overijssel

De Sallandse Heuvelrug in Overijssel

Wie er woont kent ongetwijfeld de Sallandse Heuvelrug in Overijssel. Het is een uitgestrekt gebied met veel bos en heide. Het gebied bestrijkt vele hectare grond. De Sallandse Heuvelrug in Overijssel is de laatste jaren goed onderhanden genomen.

De kinderen zijn bezig tijdens de wandelroute in het speelbos

Er komen vele mensen recreëren. Vooral in het weekend wordt er veel gewandeld en gefietst. Er fietsen veel wielrenners en mountainbike is ook erg populair. Op dit moment is het speelbos zo goed als klaar. Vele gezinnen kunnen zich hier prima vermaken. Het is een leuke wandelroute met tussendoor allerlei activiteiten die de kinderen kunnen doen. Hierbij moet u denken aan schommelen, boom klimmen, evenwichtsbalk beklimmen. Een hele leuke route.

Een prachtig nieuw onderzoek centrum bij de Sallandse heuvelrug

Ook heeft de Sallandse Heuvelrug in Overijssel een nieuw onderzoek centrum. Als kind kun je er veel leren. Er worden allerlei vragen over dieren en planten gesteld. Met leuke filmpjes blijft het interessant. Zo worden kinderen op de hoogte gebracht van de natuur. Door de activiteiten die je in het onderzoek centrum kan doen zal de interesse van dier en natuur groter worden.

Overnachten midden in de natuur op de Sallandse Heuvelrug in Overijssel

Boven aan de Sallandse Heuvelrug in Overijssel is een mooi hotel. Hier verblijf je midden in de natuur. Als het donker wordt kun je verschillende soorten dieren aanschouwen. Egels, herten, uilen of eekhoorns in de vroege morgen. Echt genieten dus op de Sallandse Heuvelrug in Overijssel.

Uit eten op de Sallandse Heuvelrug!

Er zijn verschillende restaurants op de Sallandse Heuvelrug in Overijssel. Restaurants die heel sjeik zijn of waar je lekker met de kinderen naar toe kan. Ook daar is een leuke wandelroute voor het gezin. Door de bossen struinen, en toch bezig zijn. De Sallandse Heuvelrug heeft veel te bieden.

Zin in een gezellige vakantie met de caravan, boek dan een arrangement bij Camping Heino!

 

 

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds