Kleine recreatieplas in Overijssel bij Camping Heino
t/m

Dagje uit Overijssel

Wat is er te doen bij een dagje uit Overijssel?

Er zijn verscheidene mogelijkheden om een dagje uit Overijssel te boeken of tijdens u vakantie te bezoeken. en zo kan je nog wel even doorgaan. De omgeving is ruim en heeft een open karakter. Het is er rustig waardoor je verschillende soorten activiteiten  kan doen. Wat dacht u van klootschieten over de weg of Pool XL op de camping. Lekker rustig.

Tijdens u vakantie een dagje weg, gezellig met het gezin!

Wanneer u op vakantie bent is het leuk een dagje uit Overijssel mee te pakken. Als u bijvoorbeeld aan het kamperen bent bij Camping Heino zijn avonturenpark Hellendoorn en Slagharen dicht bij. Dit zijn parken waar u met het hele gezin de dag door kan brengen. Spannende attracties voor de tieners, voor de kleine kinderen zijn er attracties van hen niveau. Op een andere manier een dagje uit Overijssel is ook gezellig. Het speelbos bij de Sallandse heuvelrug is leuk voor kinderen tussen 3 en 8 jaar. Een groot bos waar je een route kan lopen met speel toestellen tussen door.

Een familiedag of reünie kunt u in Overijssel goed vieren!

Voor een familiedag zijn er leuke activiteiten voor een dagje uit Overijssel. Als u naar Camping Heino gaat kunt u de familiedag laten verzorgen. Gezellig eerst beginnen met koffie/thee en wat lekkers erbij. Bij mooi weer kunt u op het terras genieten. De kinderen zult u weinig zien, want die gaan gelijk de speeltuin in. Daarna kunt u een gezamenlijke activiteit doen. Bijvoorbeeld: klootschieten, Pool XL, kompastocht, jeu de boules, handboogschieten, klimmen op de klimwand van 10 meter hoog. Heb jij lef! Na afloop een lekker drankje, diner of buffet. Zo heeft u een gezellig dagje uit Overijssel kunnen beleven.

Dus laat u inspireren en neem gerust contact met ons op. Bel 0572391564 of mail info@campingheino.nl

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds