Camper kopen in Overijssel
t/m

Dagje uit met opa en oma

Dagje uit met opa en oma

Gezellig een dagje uit met opa en oma. Een terugkerend jaarlijks gebeuren. Want ieder jaar gaan we een dagje uit. Heel gezellig altijd. Dit jaar kiezen we voor Camping Heino. We hebben besproken dat we er mini pizza’s gaan bakken. We komen met de middag aan. Gaan dan eerst zelf picknicken aan de overkant bij de camping. Daar is het rustig, en genieten we van het zand wat bij het water ligt. Het ziet er uit als strand. Er is ook een grasveld bij om een balletje te trappen. En o ja er is een overdekt zwembad met een waterglijbaan. Oma verzorgt de picknick. Na het lekkere eten willen de kinderen natuurlijk spelen. Dat kan naar hartenlust.

Tijd te kort met het dagje uit met opa en oma

We hebben van het zonnetje genoten, maar de kinderen willen natuurlijk ook zwemmen in het overdekte zwembad. En je kan ook in het buiten badje zwemmen. Dit zit bij het overdekte zwembad aan de voorkant. Lekker in het zonnetje genieten en de kinderen zwemmen of binnen of buiten. En dan breekt de tijd aan dat we wel honger krijgen. Zo aan het eind van de middag hebben we een ijsje gehaald bij de snackbar. We gaan om vijf uur eten in het restaurant De Remise. We worden daar fijn ontvangen en naar onze gereserveerde tafel gebracht. De minipizza oven staat al klaar. We krijgen een drankje en dan worden alle lekkere dingen op tafel gezet. Van ananas, geraspte kaas, tomatensaus, spekjes, salami, ham, champignons, ui, paprika, olijven en natuurlijk deeg bolletjes. De bediening geeft ons instructies hoe we het beste de pizza’s kunnen bereiden en bakken in de pizza oven. O wat een heerlijk dagje uit met opa en oma.

Heeft u ook zin gekregen om een dagje uit te gaan of alleen pizza’s te bakken, reserveer dan bij De Remise. Wij staan graag voor u klaar. Bel naar 0572-393045