Cultuur in Overijssel - Zwolle - bevreidingsfestival
t/m

Cultuur en evenementen

In Overijssel leeft cultuur echt. Inwoners en betrokkenen worden meegenomen in het proces over cultuurbeleid. Dit wordt gedaan om zo cultuur in de schijnwerpers te zetten. Onder cultuur vallen voorstellingen, concerten, exposities en festivals.

Musea

Er is een groot aanbod aan musea in de steden Zwolle en Deventer. Maar een echte ‘eye catcher’ ligt in het dorp Heino zelf, namelijk museum de Fundatie. Het culturele aanbod is hier erg groot. De beeldentuin kent net zoals museum de fundatie een rijk scala aan kunst. De kunst in de Fundatie veranderd meerdere malen per jaar. Dit houdt het fris en vernieuwend.

Evenementen

In Overijssel zijn enkele toonaangevende evenementen die jaarlijks weer terugkeren. Dit zijn vaak grote evenementen waar veel mensen op afkomen. Bovendien zijn veel van deze evenementen ook nog eens gratis te bezoeken. Enkele van deze evenementen in de buurt van Camping Heino zijn: Bevrijdingsfestival Overijssel in Zwolle, Dickens Festijn, Deventer Boekenmarkt, Triathlon Holten, Stadsfestival Zwolle, Strongmanrun in Hellendoorn, Zwolse halve marathon en Ribs and Blues festival.

Bevrijdingsfestival Zwolle

Zwolle is een stad vol grote evenementen. De grootste en meest bekende is waarschijnlijk toch wel het bevrijdingsfestival in Zwolle. Een onwijs groot evenement waar jaarlijks zo’n 140.000 feestende bezoekers op af komen. De toegang is geheel gratis en er komen spetterende optredens langs van bekende artiesten. De hele dag van ’s middags tot in de nacht is er muziek, gezelligheid, drankjes en mooie optredens. Een bezoek aan het festival kunt u ideaal combineren met een overnachting op Camping Heino. U bent namelijk slechts 20 kilometer van Zwolle verwijderd dus met de auto, trein of fiets is het terrein makkelijk te bereiken.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds