Corona proof uitje eendentour - Hiawatha actief
t/m

Leuke uitstapjes in de omgeving

En dat corona-proof

Het wordt steeds lastiger om nog leuke originele uitjes te verzinnen. Veel recreatiebedrijven zijn gesloten. Een uitje naar het pretpark zit er ook nog niet in. Gelukkig biedt Hiawatha Actief veel leuke corona-proof uitjes. Voor het hele gezin of met 2 personen. Ga je mee het water op? In een kano, kajak, waterfiets of relaxed met een motorbootje verkent u de wateren van Dalfsen en Zwolle. In Zwolle vaart u door de grachten en langs de mooiste panden (aanrader!). Of zoek de natuur op in Dalfsen. Ook deze routes zijn prachtig en heerlijk rustig. Ze bieden zelfs vaarmogelijkheden in combinatie met een hapje eten! BBQ of tapas. Net waar u van houdt. Dit is wel alleen met het eigen huishouden

Bekijk alle uitjes

Vakantie viert u nooit in uw eendje

Wat een leuke en unieke activiteit!

Wilt u echt eens iets unieks doen? Iets waar u nog jaren over napraat met de familie? Dan is een toer in een eendje echt een aanrader! Samen met uw gezin of partner in een ‘Lelijk Eendje’ rond toeren door het prachtige Vechtdal. U krijgt een roadbook mee met leuke vragen en opdrachten voor onderweg. Aan de hand hiervan puzzelen jullie samen de route. Ontdek de leukste kronkelende landweggetjes en wordt verrast door het veelzijdige landschap. En soms gewoon even niets om jullie heen. Zien jullie de zon? Doe dan snel het dak open en geniet van de zon.

Boek jullie eendentour

Actief of juist lekker relaxed

Genieten van de omgeving

Als u het liever iets rustiger aan doet dan is een E-Fat Max tour ideaal. Zoals ze bij Hiawatha zeggen: ‘de elektrische Kickbike Fat Max werkt verslavend’. Dus dat moet natuurlijk getest worden. Doordat het elektrisch aangedreven is, is de tocht zonder moeite vol te houden. Een mooie route van 2 uur (incl. pauze) door Dalfsen. Langs de Vecht, door het bos, verharde en onverharde paden. Nederland is prachtig en dat ontdekt u hier. Wilt u toch actiever bezig zijn? Dat kan. Huur dan een gewone kickbike en maak een mooie tocht. Eventueel in combinatie met een checkpoint challenge of kanotocht.

Bekijk de E-Fat Max tour

Fietsen en wandelen

Een rustige omgeving

Natuurlijk behoren fietsen en wandelen altijd tot de corona proof uitjes. Heerlijk in de buitenlucht. De omgeving van onze camping biedt voldoende ruimte om vrij te kunnen wandelen en fietsen. De prachtige gebieden ‘Lemelerberg’ en ‘Sallandse Heuvelrug’ lenen zicht hier ook uitstekend voor. MTB routes zijn hier ook in overvloed. Vooral op de Sallandse Heuvelrug is er een groot aanbod voor beginners tot gevorderde. Vanaf de camping gaan 3 verschillende wandelroutes die aangesloten zijn bij het wandelnetwerk. Fietsknooppunten vindt u hier ook in overvloed. Laat u verrassen door de prachtige groene en rustige omgeving.

Expeditie Salland Boert en Eet bewust voor gezinnen

Het leven op de boerderij

De Sallandse boeren willen graag hun ervaring van het leven op de boerderij met jullie delen. Daarom doen zij hun deuren voor u open. De boerderijexpeditie van Salland Boert en Eet bewust te boeken vanaf 4 personen incl. een picknick op de boerderij. Stel alle vragen die jullie hebben over het leven op de boerderij. Er zijn opdrachten en een heerlijke picknickmand.

Lees hier meer over de kosten en extra informatie over de boerderijexpeditie.

 

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds