• Familiebedrijf
  • Persoonlijke aandacht
  • Aangepaste boekingsvoorwaarde (corona)

Contact

Contact

Camping Heino
Schoolbosweg 10
8141 PX Heino – Overijssel

Contact opnemen

U kunt ook altijd even kijken bij veelgestelde vragen of het antwoord op uw vraag daar misschien al tussen staat. 

Openingstijden

  • In de eerste week herfstvakantie, noord, is de receptie 7 dagen in de week geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur
  • In de tweede week van de herfstvakantie, midden & zuid, is de receptie van maandag t/m zaterdag geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur. Op zondag komt er iemand naar de receptie wanneer u belt.

De receptie is in de periode van oktober t/m maart beperkt open. Van maandag tot en met vrijdag (meestal) van 09.00-17.00 uur. Zaterdag en zondag is de receptie alleen open op afspraak. U bent altijd welkom om een rondje over de camping te lopen.

De receptie is in de vakantieperiodes die vallen in april t/m september 7 dagen open van 09.00 uur tot 17.30 uur, of langer bij aankomsten. Buiten openingstijden van de receptie kunt u altijd terecht in het restaurant, De Remise, waar wij u graag verder helpen. In de laagseizoen periodes is de camping 5 dagen open van 09.00 uur tot 17.00 uur. U kunt dan in het weekend natuurlijk altijd bellen bij vragen of als er iemand naar de receptie moet komen.

Contactformulier

Voor vragen kunt u altijd ons contactformulier invullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedrijfsinformatie

BTW nummer: NL 8103.19.871.B.01
KvK nummer: 05069312

Brochure ontvangen?

Zet nu uw vakantie vast bij Camping Heino! Bent u benieuwd naar onze camping en wat u allemaal kunt beleven? Download dan hier vast de brochure. Deze kunt u via de mail of telefonisch ook altijd aanvragen. Lees hier meer!

Vul het formulier hieronder in

Geef aan welke brochures u wilt ontvangen en geef uw e-mailadres opDe camping is keurig verzorgd en de eigenaar en het personeel doen er alles aan om de gasten naar hun zin te maken. Wij komen hier zeker terug. - Familie Pimirene - Gereisd met partner