Accommodatie - glamping lodge Camping Heino
t/m
Vaatwasser
Eigen sanitair
5-personen

Camping tent

Gezellig, knus, comfortabel en luxe

Wilt u verblijven op een bijzondere manier? Is een clamping tent iets voor u? U ervaart in de luxe clamping tent vele gemakken. Maar wel met het echte kampeergevoel in de tent. Gelukkig staat de tent al, dus die klus hoeft u niet zelf te klaren. Als de spullen uitgepakt zijn kunt u met de voeten omhoog. Laat de vakantie maar beginnen! De kinderen kunnen spelen op de speeltoestellen voor de accommodatie.

Wij bieden twee verschillende soorten clamping accommodaties. De kampeerlodge en een Glamping blokhut. De blokhut wordt dit jaar geplaatst en is vanaf juli te boeken.

Bekijk de kampeerlodge

Restaurant

Schuif aan op ons terras of in het a la carte restaurant. Lunch, borrel en diner. Met de grote speeltuin voor de deur vermaken de kinderen zich opperbest.

Overdekt zwembad

Roetsjen van de 26 meter lange glijbaan of baantjes trekken in de ochtend. Het zwembad is verwarmd op een temperatuur van gemiddeld 28 graden.

Omgeving

Natuur, musea, pretparken, fietsroutes en vriendelijke mensen. Kom naar Overijssel en ervaar het allemaal. Bezoek ook de bruisende Hanzesteden.

Van alle gemakken voorzien

Eigen gemaakte meubels door onze collega in de Blokhut

U hoeft maar weinig zelf mee te nemen naar de camping. De clamping tenten bieden u het volgende:

  • 5-personen
  • Eigen sanitair voorzieningen
  • Keuken met vaatwasser, gasstel, Senseo koffie apparaat en koelkast
  • 2 slaapkamers
  • Gezellige woonruimte
  • Overkapt terras met buitenmeubels

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds