Boeken
t/m

  Clamping tent

  Clamping tent

  Wilt u tijdens u verblijf een mooi gezellig en luxe verblijf? Is een clamping tent iets voor u? U ervaart in de luxe clamping tent vele gemakken. U hoeft weinig zelf mee te nemen. De faciliteiten in de clamping tent zijn.

  • u kampeert met alle voorzieningen in de clamping tent
  • er zijn twee slaapkamers totaal voor vijf personen
  • een apart toilet en douche ruimte
  • luxe keuken met vaatwasser
  • sfeervolle meubels
  • veranda met buitentafel

  Wel lekker kamperen met het gezin

  De clamping tent staat op de camping. Hebben de kinderen zin om mee te doen met het recreatieteam dan is dat super. Er is iedere dag een programma voor de kids. Smorgens beginnen ze met knutselen en met de middag wordt er sport en spel gedaan. Om half zeven komt het treintje Herby langs. Je mag dan instappen en mee naar het theater. En meestal daarna is er nog een spel of broodjes bakken. Voor de ouders is het dan even tijd om zelf te doen waar ze zin in hebben. Zo is het voor iedereen vakantie.

  Je hoeft niet zelf te koken!

  Op de camping is restaurant De Remise. Je kan hier heerlijk eten en gezellig op het terras zitten terwijl de kinderen aan het spelen zijn. Een lunchkaart die zeker u aandacht zal trekken. Er is een a la carte menu. Een dagmenu en een driegangen menu. Voor de kinderen is er natuurlijk een kindermenu. Of wat dacht u van zelf pizza’s bakken met een eigen oven op tafel. Zoveel pizza’s bakken tot je niet meer op kan. En de pizza beleggen met wat je zelf lekker vindt.

  Lekker zwemmen in het overdekte zwembad.

  Genieten in het water. Voor kinderen is zwemmen een feest. Het zwembad is overdekt met een lange glijbaan. Er is een apart peuterbadje. Wanneer het warm is kunt u buiten ook zwemmen in een klein kinderbadje tot 90 cm diep.

  Waar wacht u nog op. Boek een clamping tent bij Camping Heino. Nieuwsgierig geworden mail dan met info@campingheino.nl of bel 0572391564