t/m

Clamping tent met sanitair

Clamping tent met sanitair

Wilt u tijdens u verblijf een mooi gezellig en luxe verblijf? Is een clamping tent met sanitair iets voor u? U ervaart in de luxe clamping tent met sanitair vele gemakken. U hoeft weinig zelf mee te nemen. De faciliteiten in de clamping tent met sanitair zijn.

  • u kampeert met alle voorzieningen in de clamping tent met sanitair
  • er zijn twee slaapkamers totaal voor vijf personen
  • een apart toilet en douche ruimte
  • luxe keuken met vaatwasser
  • sfeervolle meubels
  • veranda met buitentafel

Wel lekker kamperen met het gezin

De clamping tent met sanitair staat op de camping. Hebben de kinderen zin om mee te doen met het recreatieteam dan is dat super. Er is iedere dag een programma voor de kids. Smorgens beginnen ze met knutselen en met de middag wordt er sport en spel gedaan. Om half zeven komt het treintje Herby langs. Je mag dan instappen en mee naar het theater. En meestal daarna is er nog een spel of broodjes bakken. Voor de ouders is het dan even tijd om zelf te doen waar ze zin in hebben. Zo is het voor iedereen vakantie.

Je hoeft niet zelf te koken!

Op de camping is restaurant De Remise. Je kan hier heerlijk eten en gezellig op het terras zitten terwijl de kinderen aan het spelen zijn. Een lunchkaart die zeker u aandacht zal trekken. Er is een a la carte menu. Een dagmenu en een driegangen menu. Voor de kinderen is er natuurlijk een kindermenu. Of wat dacht u van zelf pizza’s bakken met een eigen oven op tafel. Zoveel pizza’s bakken tot je niet meer op kan. En de pizza beleggen met wat je zelf lekker vindt.

Waar wacht u nog op. Boek een clamping tent met sanitair bij Camping Heino. Nieuwsgierig geworden mail dan met info@campingheino.nl of bel 0572391564

 

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds