Accommodatie - glamping lodge Camping Heino
t/m

Glamping tent Nederland

Glamping tent Nederland

Wilt u tijdens uw vakantie een mooi gezellig en luxe verblijf? Is een glamping tent Nederland iets voor u? U ervaart in de luxe glamping tent Nederland vele gemakken. U hoeft weinig zelf mee te nemen. De faciliteiten in de onze glamping accommodatie zijn:

  • Er zijn twee slaapkamers met boxspring bedden, totaal voor vijf personen
  • Een badkamer met een apart toilet en douche ruimte
  • Luxe keuken met vaatwasser, kookplaat, magenetron, koelkast en Senseo koffieapparaat
  • Sfeervolle meubels in de ruime zit- en eethoek
  • Veranda met buitentafel en loungeset
  • Het kampeergevoel met de luxe van thuis

Lekker kamperen met het gezin

De glamping tent in Nederland staat op de camping. Hebben de kinderen zin om mee te doen met het recreatieteam dan is dat super. Er is iedere dag een programma voor de kids. ’s Morgens beginnen ze met knutselen en met de middag wordt er sport en spel gedaan. Om half zeven komt het treintje Herby langs. De kinderen kunnen dan instappen en mee naar het theater. Daarna is er meestal nog een spel of broodjes bakken. Ouders hebben dan even tijd om te doen waar ze zelf zin in hebben. Zo is het voor iedereen vakantie.

Gezellig gaan eten in het restaurant De Remise.

Op de camping vindt u restaurant De Remise. Hier kunt u heerlijk eten en gezellig op het terras zitten terwijl de kinderen aan het spelen zijn. Voor het restaurant ligt een speeltuin waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Als ouders kunt u een oogje in het zeil houden en genieten van de rust tijdens uw vakantie. Onder het genot van een hapje en drankje. Er is een a la carté kaart en een dagmenu. Iedere dag een ander menu voor een kleine prijs. Ook kunt u zelf pizza bakken of gourmetten. Zo wordt het nog meer genieten.

Lekker zwemmen in het overdekte zwembad.

Genieten in het water. Voor kinderen is zwemmen een feest. Het zwembad is overdekt met een lange glijbaan. Er is een apart peuterbadje. Wanneer het warm is kunt u buiten ook zwemmen in een klein kinderbadje (90 cm diep).

U kunt een glamping tent in Nederland boeken bij Camping Heino via de website. Nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie? Mail dan met ons via info@campingheino.nl of bel met ons op 0572391564.

 

 

 

 

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds