Chalet huren

Chalet huren

Een chalet huren bij Camping Heino is zeker mogelijk voor verschillende doeleinden
Boek een chalet voor vijf personen in de vakantie periode, succes verzekerd!

Heerlijk vakantie vieren in een chalet. Alle comfort aanwezig wat voor een geslaagde vakantie nodig is. Er is een apart gedeelte bij de camping waar het chalet huren mogelijk is. Ieder chalet heeft een eigen parkeergelegenheid en een tuin met gras, tegels, struiken en tuinmeubilair. Van binnen zijn de chalets voorzien van alle comfort, zoals keuken met inrichting. Twee slaapkamers waar vijf mensen kunnen slapen. Eettafel en bank met televisie en radio. Niets 0ntbreekt bij een chalet op Camping Heino.

Vakantie vieren met de kinderen, veel activiteiten doen

Een chalet huren tijdens de schoolvakanties: Er is een animatie team die vanaf 10.00 uur ’s ochtends  tot in de avond activiteiten organiseert. Om half zeven rijdt Herby het treintje van Camping Heino over de camping.  Alle kinderen kunnen mee rijden. Ze worden naar het theater gebracht wat altijd spannend en grappig is. Ook de ouders zijn van harte welkom. Daarna nog een lekker ijsje bij de snackbar halen. U zult zeker een geslaagde vakantie hebben. Of op het terras van de Remise een ijsje eten of iets drinken. De kinderen kunnen dan nog even van de speeltuin genieten.

Voor langere periode een chalet

Als u door wat voor omstandigheden behoeften heeft tot een chalet huren is dit mogelijk. Het chalet is immers helemaal ingericht en zo te gebruiken. Vanaf oktober tot april kunt u een chalet huren. Dit is de periode dat de camping dicht is, en er geen vakantie verhuur plaats vindt. Het is rustig en u rijdt over de camping naar u chalet toe. U kunt gebruik maken van wifi, wasserette en bij openingstijden van de receptie kunt gebruik maken van het overdekte zwembad. Wilt u hier gebruik van maken, dan vragen wij u om een afspraak te maken.

 

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds