Kamperen in Overijssel voor 55plussers
t/m

CampingCards

CampingCards

CampingCards zijn heel populair. Iedere camping heeft verschillende campingCards. Iedere Card heeft wel een voordeel ten opzichte van de ander. Waarom vallen deze zo in de smaak bij camping gasten. Mensen weten zeker dat ze de prijs betalen die op de Card van toepassing is. Er zijn voordelen die je misschien gewoonlijk niet zal krijgen bij de camping.

Makkelijk om een campingCard te hebben, zo boekt u snel een plaats bij de camping

Als u bijvoorbeeld lid bent van de ACSI camping gids, krijgt u een mooie camping gids met daarin alle campings die aangesloten zijn. Heel handig bij het zoeken naar de juiste camping.

Om in aanmerking te komen om in de ACSI gids te kunnen staan zijn er eisen gesteld. Zo weet u als bezoeker met een campingCards dat u een kwalitatief goed bedrijf bezoekt.

De camingCards van deze gids is het zelfde formaat als een pasje. Het past dus prima in de portemonnee. U kampeert voor een vaste prijs in een bepaalde tijd van het seizoen op de camping. In de gids staat wat u voor de campingCards krijgt, en waarvoor u wel moet betalen. U weet hierdoor precies wat de kosten zijn. Op alle campings kunt u met de campingCards voor dezelfde prijs terecht.

Als u op reis gaat heeft u de campinggids altijd in de auto bij u. U kunt zo zelf u route uitstippelen langs de campings die u wilt bezoeken. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit en comfort.

Op camping Heino kunt u met de ACSI campingCards terecht. U kunt in de gids kijken welke periode van het seizoen u terecht kunt. Dit kan bijvoorbeeld ook in bepaalde vakantie periodes. Sla dus even de gids open.

Nieuwsgierig geworden bel 0572-391564 of mail info@campingheino.nl

 

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds