Zomerarrangement - overdekt zwembad - glijbaan
t/m

Camping zwembad met glijbaan

Voor een leuke vakantie komt u naar camping Heino want wij hebben een camping zwembad met glijbaan! Uren plezier gegarandeerd!
Boek snel een vakantie bij Camping Heino! Kinderen genieten altijd in ons mooie camping zwembad met glijbaan. Vooral kinderen kunnen zich uren vermaken in het zwembad! De kleinsten kunnen terecht in een apart kleuter- peuterbad waar ook zij lekker kunnen spetteren. Ook buiten vindt u een apart peuterbadje voor de kleintjes waar u op een hete zomerdag heerlijk verkoeling kunt vinden. Ook ouders kunnen hun hart ophalen met zwemmen. Niemand wordt vergeten op Camping Heino.

Wat is er te doen voor senioren die willen zwemmen?

Natuurlijk is Camping Heino ook voor senioren geschikt. De senioren worden zeker niet vergeten! Iedere ochtend is er een speciaal zwem uurtje zodat ook de senioren kunnen genieten van het zwembad.  Het water in ons overdekte zwembad heeft een heerlijke constante temperatuur van 28 graden. In juni en september houden we rekening met de senioren en is het water warmer. Hierdoor zult u zeker genieten van het zwem uurtje! Ook kunt u in ons camping zwembad met glijbaan terecht voor quajoggen. Onder begeleiding van een instructeur kunt u heerlijk een uurtje bewegen. Natuurlijk bieden wij ook nog vele andere leuke seniorenactiviteiten op onze camping.

Het zwembad ziet er van binnen gezellig uit

In het zwembad zijn leuke en creatieve decoraties aangebracht, waardoor zwemmen in het zwembad een echte belevenis wordt! Kom met het hele gezin, vriendjes of vriendinnetjes of met opa en oma zwemmen in ons camping zwembad met glijbaan en beleef een gezellige en leuke middag in ons zwembad.

Schoonmaken van het zwembad gebeurd 3 x per dag

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel, daarom wordt het zwembad drie keer per dag schoongemaakt. Tijdens deze schoonmaak is het zwembad gesloten voor gasten zodat wij hier echt aandacht aan kunnen besteden.

Ook wordt er zwemles gegeven in het zwembad op de camping

Buiten het seizoen om wordt ons camping zwembad met glijbaan gebruikt voor zwemles. Wilt u hier meer over weten? Neem contact op met ons, wij helpen u graag verder!

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds