Kamperen in Overijssel voor 55plussers
t/m

Camping voor ouderen in Overijssel

Camping voor ouderen in Overijssel

Bent u op zoek naar een camping voor ouderen in Overijssel? Bekijk het aanbod van Camping Heino en laat u overtuigen dat onze camping een prachtige camping voor ouderen in Overijssel is. Het hele seizoen kunt u bij ons terecht. Met alle geweldige voorzieningen wordt uw vakantie op onze camping voor ouderen in Overijssel een groot succes. U kunt heerlijk eten in ons restaurant, uren zwemmen in ons zwembad en deelnemen aan geweldige activiteiten. Bij ons vindt u alle ingrediënten voor een geweldige vakantie.

Talloze faciliteiten voor gemak en plezier

Onze camping is goed toegankelijk. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de auto mee te nemen naar het veld waar u kampeert. Hierdoor hoeft u niet ver te lopen en wordt uw vakantie bij onze camping voor ouderen in Overijssel nog aangenamer. Voor iedereen zijn er leuke activiteiten te beleven. Dit maakt uw vakantie bij ons op Camping Heino geweldig. Komt u bijvoorbeeld qua joggen, sjoelen, biljarten, fietsen en neem deel aan leuke excursies. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan activiteiten waardoor uw vakantie bij onze camping voor ouderen in Overijssel compleet is!

Sanitaire voorzieningen

Ook bij de sanitaire voorzieningen hebben wij rekening gehouden met ouderen. Waardoor ook ouderen met een gerust hart op vakantie kunnen bij onze camping. Indien nodig worden de gebouwen verwarmd. Verder zijn er familiedouches waar ook een douchestoel in zit. Mocht u dus niet te lang kunnen staan, dan kunt u hier altijd gebruik van maken.

Verken de omgeving

De omgeving van Camping Heino is prachtig. Vooral om te fietsen is dit een heel mooi gebied. Alles is vlak waardoor u mooie tochten kunt maken. Vanaf de camping lopen vele routes het gebied in. Salland is een heel wisselend gebied. De landschappen zullen u versteld doen staan. U fietst naar mooie natuurgebieden, door landerijen en langs wateren. Ook om te wandelen is het gebied zeer geschikt. Veel bezienswaardigheden zijn ook met de fiets bereikbaar vanaf de camping. Zoals bijvoorbeeld het Nijnehuis. Dit is een fraai kasteel waar een mooie fietsroute langs gaat.

Op vakantie met de kleinkinderen

Camping Heino is een gezellige camping waar u zich gelijk thuis zult voelen. Ons doel is uw thuisgevoel! Kom samen met uw kleinkinderen gezellig kamperen op onze camping en beleef een heerlijke vakantie! U kunt bij ons natuurlijk ook een chalet huren! Voor de kinderen wordt er tijdens de vakanties veel georganiseerd. Als u komt kamperen zijn de kleinkinderen gratis! Voor hen betaald u alleen € 1,00 toeristenbelasting per nacht. Bij ons komt u niets tekort en kunt u onbezorgd genieten van een heerlijke vakantie op onze camping voor ouderen in Overijssel! Wij staan altijd voor u klaar!

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds